Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дмитро Гарбуз підкорить жінок зізнанням у коханні


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Дмитро Гарбуз підкорить жінок зізнанням у коханніБезумовно, один з найбільш харизматичних представників сильної половини учасників "Суперзірки" - Дмитро Гарбуз. Сьогодні він буде зізнаватися у коханні в прямому ефірі.

    І якщо в його пісні звучатиме лише одне жіноче ім’я, то своє виконання він готовий присвятити усім чарівним дівчинам України.

    Ніякого балету чи декорацій, лише виконавець та публіка – таким побачили цей шоу-номер режисери. І Дмитро їм за це дуже вдячний: «Жанна Бадоєва (креативний продюсер шоу) настільки тонко відчула моє ставлення до виступу, що дозволила мені увесь номер залишатися на сцені одному. За її словами, це європейська постановка: мені відведена головна роль на величезній території. Крім того, це виправдано також тим, що з мого боку передбачається робота з глядачами у залі, тому зайві люди чи реквізит будуть лише відволікати публіку».

    Дмитро Гарбуз підкорить жінок зізнанням у коханні


    Викладач акторської майстерності, Віталій Семенцов, трохи збентежений тим, що Дмитро Гарбуз буде на сцені один під час свого виступу. «Коли людина виходить сама, то вся увага глядачів зосереджена виключно на одній персоні. Саме тому Дмитро повинен розуміти, наскільки це велика відповідальність, а отже йому необхідно контролювати кожен свій жест, міміку, рух, при цьому не втрачаючи зміст пісні, що він виконує», - говорить Віталій Васильович.

    Що стосується безпосередньо композиції, то нею Гарбуз, як не дивно, задоволений. «Пісня мені подобається вже дуже давно і належить саме до тієї категорії хітів, які я люблю не тільки слухати, а й виконувати, - говорить Дмитро. – Навіть, якщо мене запам’ятають лише завдяки геніальному артисту, з репертуару якого ця композиція, я буду щасливий. Адже він геній, тому мені вже лестить порівняння з ним».

    Єдиний з учасників, в кого до сих пір немає одягу для виходу на сцену. «Костюм мені, мабуть, подобається, адже я його ще не бачив», - жартує Дмитро. З таким бойовим настроєм «суперзірка» планує вийти на сцену та примусити танцювати усіх глядачів, навіть, перед їх телевізійними екранами.


    Дмитро Гарбуз підкорить жінок зізнанням у коханні

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.