Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Alyosha і гурт Morandi заспівають на концерті "Суперзірки"


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Alyosha і гурт Morandi заспівають на концерті "Суперзірки"Цього тижня спеціальними гостями шоу "Суперзірка" на каналі "1+1" стануть українська співачка Alyosha та румунський гурт Morandi.

    У вівторок, 13 квітня, на сцені вокального проекту "1+1" "Суперзірка" виступить співачка Alyosha, яка представлятиме Україну на цьогорічному "Євробаченні".

    Alyosha і гурт Morandi заспівають на концерті "Суперзірки"
    Фото: www.1tv.com.ua


    Прикметно, що ще до перемоги у національному відборі на "Євробачення", артистка брала участь у кастингу на участь у "Суперзірці", однак не пройшла його. Судді "Суперзірки", Віра Брежнєва, Потап і Юрій Зільберман, не пропустили співачку на подальший тур програми, оскільки на прослуховуванні Alyosha виступала з порваними зв'язками, що не дало їй можливості навіть заспівати пісню. За словами Alyosh'і, усе було чесно.

    Справжнє ім'я 24-річної Alyosh'і - Олена Кучер. У дитинстві її ніжно кликали Альоха, Льошка, тому псевдонім Альоша став для неї дуже рідним.

    У 18 років Олена вступила до Київського національного університету культури та мистецтв на факультет естрадного вокалу. У 2008-му році Alyosha підписала контракт з продюсерським центром "Catapult music".

    Alyosha і гурт Morandi заспівають на концерті "Суперзірки"


    Наступними гостями "Суперзірки" – у середу, 14 квітня – стануть учасники румунського гурту Morandi, які виконують електронну танцювальну музику. Гурт, відомий такими хітами, як Save Me, Angels, було створено 2004 року у Бухаресті. Назву гурту утворили імена вокалістів – Маріуса Моги та Андрея Ропчі, який виступає під псевдонімом Ранді.

    Дивіться прямі ефіри шоу "Суперзірка" щовівторка та щосереди о 20:10 на каналі "1+1". Замовити квитки на зйомки проекту можна за номером 099-383-53-08.


    Alyosha і гурт Morandi заспівають на концерті "Суперзірки"

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.