Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». В Юлії Мороз немає ані депресії, ані часу на неї


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». В Юлії Мороз немає ані депресії, ані часу на неїГлядачі проекту "Суперзірка" знають Юлію Мороз як харизматичну дівчину зі складним характером. То з учасницею ніхто не хоче жити в одній кімнаті, то з нею майже ніхто не спілкується. Що з цього правда, а що – вигадки оточуючих, Юлія розповіла сама.

    «Депресія? У мене? Я не знаю такого слова, - запевняє «суперзірка». – Те, що зі мною ніхто не спілкується, - взагалі маячня. Мені нема коли дружити абсолютно з усіма, шукати індивідуальний підхід до кожного учасника проекту. Ті, хто сам захотів знайти зі мною спільну мову, вже давно зробили це. Ті, кому я байдужа, взагалі мене не хвилюють».

    «Суперзірка». В Юлії Мороз немає ані депресії, ані часу на неї


    Юлія впевнена, що кожен прийшов на шоу з якоюсь метою. І якщо хтось використовує проект як місце для нових знайомств, то вона налаштована виключно на професійне самовдосконалення. За словами дівчини, вона ліпше поспіває у своїй кімнаті та продумає свою поведінку на сцені, аніж витратить цей час на беззмістовні балачки.

    Що стосується спільного проживання, то й тут «суперзірка» впевнена, що жити одній – не найбільша проблема. «Всі сприйняли мишачу метушню за загибель Помпеї, - каже Юлія. – Коли дівчат залишилося дев’ять, все одно комусь довелося б жити одній. Тому я не бачу нічого страшного в тому, що цією людиною стала я. В мене чудові відносини з усіма: з мого боку є лише позитив. А якщо хтось і має щось проти мене, то не я від цього стаю гіршою, а той, хто розпускає плітки».

    Внутрішньо сильна та впевнена у собі дівчина не переймається будь-якими проблемами, що можуть виникнути у неї в колективі. Адже її більше хвилює розучування нових пісень, аніж те, що про неї думають оточуючі. Незважаючи на усі непорозуміння, на концертах «суперзірки» підтримують один одного без винятку, а ось у повсякденні хтось може залишитися осторонь. Та, схоже, Юлію Мороз дана перспектива зовсім не лякає.


    «Суперзірка». В Юлії Мороз немає ані депресії, ані часу на неї

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.