Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Анаіт: в нас не було інтиму з Нікітою Воронцовим


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Анаіт: в нас не було інтиму з Нікітою ВоронцовимУ більшості з учасників "Суперзірки" успішне не тільки професійне, а й особисте життя.

    І якщо одні знаходять симпатії безпосередньо на проекті, то є ті, кого кохані люди чекають за межами шоу. До другої категорії відноситься й Анаіт.

    На минулому концерті більшість глядачів могла подумати, що у дівчини роман з колишнім учасником проекту Нікітою Воронцовим. Проте Анаіт заперечує такі припущення. "Мені просто не вистачає людини, якій я розповідала усе та довіряла. Це не означає, що я люблю Нікіту, як дівчина кохає хлопця - запевняє вона. - Він був для мене найближчим другом. Якщо люди це не так зрозуміли, то мені дуже шкода".

    «Суперзірка». Анаіт: в нас не було інтиму з Нікітою Воронцовим


    Насправді ж Анаіт вже близько двох років зустрічається з іншим хлопцем. Стосунки настільки серйозні, що вона обдумує кожен свій крок, аби не нашкодити своєму коханню. Крім того, про наявність коханої людини у дівчини знав також Воронцов.

    "Ми дуже багато говорили з Нікітою про моє кохання, його стосунки з іншою дівчиною, - ділиться Анаіт. – Тому наші взаємні відносини полягали в тому, що ми були як брат з сестрою і могли годинами спілкуватися на усі теми без виключення. Це теж любов, і вона є не меншою за звичайну пристрасть чи кохання у загальному розумінні. Просто в нас не було інтиму та потягу один до одного".

    Коханий хлопець "суперзірки" не надто позитивно ставиться до таких телевізійних інтриг. Побачивши сюжет про Анаіт і Нікіту, він відразу написав дівчині sms з питанням: як це все розуміти? На щастя, довіра у парі на досить високому рівні, тому якими б сильними не були ревнощі, відносинам закоханих вони все одно не загрожують.

    "Усі, хто бачив наш спільний з Нікітою виступ, розуміли, що у нас не та любов, - посміхається Анаіт. – Мої друзі та знайомі кажуть мені: ви ж не кохаєте один одного! І вони праві, бо у нас дружба. Але така дружба, що за своєю силою не поступається жодній любові".

    Залишається сподіватися, що хлопець Анаіт дочекається її повернення з проекту. Адже дівчина не здає позицій та налаштована на якомога тривале перебування у шоу.


    «Суперзірка». Анаіт: в нас не було інтиму з Нікітою Воронцовим

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.