Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Заява прес-служби ТВі


    10 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Заява прес-служби ТВіТелеканал “ТВі” вдячний Службі безпеки України за роз`яснення помилки, якої припустилося СБУ, ніби-то переплутавши назву нашого каналу “ТВі” з іншим каналом. Через прикре непорозуміння наш канал було названо неадаптованим та таким, що не має права транслюватися на території України.

    Але, користуючись нагодою, хотіли би отримати ще й інші роз’яснення. Ми просимо СБУ публічно пояснити, чому спецслужба зацікавилася матеріалами конкурсу на одержання частот. Їх оскаржують підприємства, якими керує Олена Хорошковська, - це зрозуміло. Але навіщо від Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення вимагає документи Служба безпеки, яку очолив чоловік Хорошковської – Валерій Хорошковський. На якій підставі та з якою метою СБУ вимагає в органу, незалежність якого гарантується Конституцією та законами України, особові справи його членів?

    Просимо також відповісти, чи здійснювало СБУ тиск на Київський окружний адміністративний суд, коли той погодився прийняти до розгляду справу від компанії, афільованої з паном Хорошковським, проти членів Нацради. Компанія, до речі, зареєстрована у Києві, а не в Київській області.

    Ще би хотіли від СБУ публічних пояснень чому компанія “Музика ТВ”, яка входить до “Інтер Медіа Груп” і котру очолює пані Хорошковська, подаючи заяву до Київського окружного адміністративного суду проти членів Нацради, сфальсифікувала дані про своє місце знаходження, вказавши, що розташована у смт. Баришівка, тоді як відповідно до Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, розташовується на вулиці Дмитрівський, будинок №30 у Києві?

    Нас цікавить, чи немає конфліку інтересів та зловживання службовим становищем у діях голови СБУ Валерія Хорошковського, який неодноразово декларував бажання перетворити СБУ у демократичну європейську спецслужбу.

    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.