Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Медіа-показники Першого у Великодні свята


    8 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Медіа-показники Першого у Великодні святаВеликодні Богослужіння на Першому Національному посіли 4-те місце серед телеканалів за аудиторією 18+

    4 квітня Перший Національний транслював у прямому ефірі Великодні Богослужіння.

    З 10:13 до 10:18 ранку Національна телекомпанія посіла друге місце серед усіх телеканалів. Середній рейтинг у цей проміжок часу становив 1,75%, а частка 9,62% за аудиторією 18+50тис.+.

    З 10:25 до 10:27 з рейтингом 1,76% та часткою 9,41% Перший Національний посів також друге місце. З 10:31 до 10:42 рейтинг становив 1,78%, а частка 9,35% (аудиторія 18+ 50 тис.+).

    З такими показниками Національна телекомпанія випередила телеканали "ICTV", "Новий", "СТБ", "1+1", "ТРК Україна" та інші. При цьому Перший канал у ці проміжки часу займає друге місце серед усіх телеканалів. Перше місце посів телеканал "Інтер".

    У тайм слоті за 4 квітня з 10 до 12 години Перший Національний перебуває на четвертому місці – за аудиторією 18+ рейтинг становить 1,64%, а частка 7,96%.

    Медіа-показники Першого у Великодні свята


    "Такі медіа-показники для нас стали приємною несподіванкою. Це свідчить про те, що люди втомилися від розваг та брудної політики. Глядачам потрібне щось світле та високе. Саме таке наповнення запропонував у світкові великодні дні Перший Національний", - прокоментував генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

    Источник: Прес-служба Першого Національного
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.