Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Психолог навчив конкурсантів не боятися можливого "вильоту" із шоу


    7 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Психолог навчив конкурсантів не боятися можливого "вильоту" із шоуПерші прямі ефіри "Суперзірки", здається, нарешті змусили конкурсантів усвідомити, що все, що з ними відбувається – не весела розвага із друзями, не відпустка чи курортна пригода.

    Від’їзд 8-ми учасників справив важке враження на решту вокалістів, отже, після ефірів вони буквально благали про кваліфіковану допомогу психолога

    Лікар приїхав не тільки вирішувати проблеми конкурсантів, а й підготував для них нелегку вправу, в ході якої кожен з учасників був вимушений піти з шоу. «Ви втрачаєте багато енергії, коли розмірковуєте над тим, чи продовжите участь у «Суперзірці», - звернувся до хлопців та дівчат психолог Михайло Михайлович Грінченко. – Я бачив ваші істерики на першому ефірі, тому сьогодні наша задача – навчитися сприймати вибування з шоу як закономірність, а не кінець світу. Наразі кожен з вас почує від глядачів «ні» та піде зі сцени».

    «Суперзірка». Психолог навчив конкурсантів не боятися можливого "вильоту" із шоу


    Завдання включало в себе не лише уявний момент повернення до глядацької зали, а й звільнення від розпачу, суму та інших негативних емоцій. В ході вправи, дуже схожої за своїм змістом на медитацію, учасники проекту перетворювалися на дерева та птахів, відвідували місця своєї мрії та шукали джерела енергії у дитячих спогадах. Невідомо, чи допоможе їм дана методика спокійніше поводитися на майбутніх концертах, проте розслабитися вдалося всім без винятку.

    Аліса Стрига розповіла, що в коробці з дитячими речами знайшла у своїй уяві брошку с камінцями, яка, за словами психолога, тепер буде її уявним талісманом. Анаіт у думках перетворилася на різнокольорового папугу, а Назар – помандрував на гірські вершини. Деяким не вдалося дочекатися закінчення вправи: поки всі інші виконували вказівки психолога, Дмитро Бородін просто заснув на плечі в Анаіт. І цьому є логічне пояснення, адже в конкурсантів така маса справ, що найважче вони переносять саме дефіцит сну.

    Наступним сюрпризом вечора став приїзд музичного продюсера шоу Юрія Нікітіна. Він обговорив з учасниками усі недоліки минулих концертів та дав декілька порад щодо майбутніх виступів.

    «У вас завжди безліч питань, чому ви співаєте саме ту пісню, а не іншу, - звертався до присутніх Юрій. – Та запам’ятайте одне: справжній професіонал може виконати що завгодно так, що публіка буде в захваті. Я не вимагаю від вас ідеальності в усьому, бо це неможливо. Єдине, що необхідно, - зробити композицію, яку ви співаєте, своєю улюбленою. І так кожного разу виходити на сцену та виконувати улюблену пісню».

    За словами музичного продюсера, «Суперзірка» - це лише крок на сходах до естрадного Олімпу. Тому потрібно думати про завтрашній день та можливе повернення до свого звичного життя, а не обмірковувати усі можливі та неможливі варіанти, як би найдовше затриматися в шоу.

    Після таких бесід хлопці та дівчата серйозно замислилися над своїм занадто емоційним ставленням до участі у проекті. І не дарма вони так хвилюються: уже сьогодні та завтра з шоу підуть відповідно 3 дівчини та 3 хлопці. І тільки 12 щасливців, за яких проголосують глядачі, потраплять до фіналу. Саме з наступного тижня на конкурсантів чекають масштабні шоу-номери, балет, спецефекти та дійсно грандіозне шоу.


    «Суперзірка». Психолог навчив конкурсантів не боятися можливого "вильоту" із шоу

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.