Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Третій тайм» — футбольна прем'єра на ICTV!


    3 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Третій тайм» — футбольна прем'єра на ICTV!«Третій тайм» — це найчесніша та найвідкритіша програма про все, що пов'язане з футболом. Кращий футболіст, кращий спортивний журналіст і пристрасний уболівальник розповідатимуть про футбол з гумором те, чого ви не знали і чого не почуєте в інших програмах.

    З 17 квітня футбол стане довшим на цілий тайм. Словесну гру почнуть три доки футбольного світу – один з найкращих форвардів за всю історію київського «Динамо» Віктор Леоненко, найкращий і найнезалежніший спортивний журналіст Микола Васильков, пристрасний уболівальник, капітан футбольного клубу зірок естради «Маестро» і учасник групи ТНМК Олександр «Фоззі» Сидоренко.

    «Третій тайм» — футбольна прем'єра на ICTV!


    «Третій тайм» — незвичайний спортивний ТБ-проект. У програмі не буде звичного обговорення матчів, не буде «академічного» ведучого і простого перерахування голів і моментів минулого футбольного тижня. «Третій тайм» не обмежиться подіями на футбольному полі, адже те, що відбувається за його межами, інколи набагато цікавіше.

    Щотижня в українському і світовому футболі, окрім власне матчів, відбувається безліч подій. Адже футбол – це цілий світ зі своїми невдахами й улюбленцями долі, любовними інтригами і корупційними скандалами, зірками і тими, хто лише починає футбольну кар'єру. Наші ведучі розкажуть те, про що промовчать інші. Без сценарію, без заданих тем і без цензури – лише живе спілкування, скандальні історії, несподівані зізнання і гострий гумор.

    — Створюючи цю програму, ми хочемо зацікавити футболом не лише завзятих уболівальників, але і тих, хто, здавалося б, далекий від футболу, залучити глядачів на стадіони. Сумно дивитися, коли футболісти грають при порожніх трибунах, - коментує керівник департаменту власного виробництва ICTV, продюсер проекту Оксана Дихніч. - Щоб поділитися своєю думкою про конкретні проблеми, в студію запрошуватимемо гостей зі світу футболу. Футбольні тренери, кращі футболісти країни, відомі коментатори, експерти і багато інших у студії «Третього тайму» обговорюватимуть найгарячіші та актуальніші теми футбольного тижня, які будуть цікаві і зрозумілі як справжнім уболівальникам, так і людям, далеким від футболу.

    КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:

    Віктор Леоненко: Я хочу, щоб народ дивився футбол і розумів, що відбувається на стадіоні. Сподіваюся, що ми утрьох допоможемо їм розібратися. Найголовніше, що в програмі буде місце і гумору. Хоча комусь по той бік екрану може бути не смішно, особливо футболістам, яких ми обговорюватимемо.

    Микола Васильков: Потрібно показати людям, що футбол – це не лише трансляції і огляди.

    Фоззі: Річ у ттім, що футбол в Україні політизований, точно так, як і все українське суспільство в цілому. Ми покажемо футбол зсередини. Це завжди цікаво, тому що українська футбольна журналістика дуже умовна. Усе всі знають, але ніхто нічого не говорить. А ми скажемо.

    Дивіться, обговорюйте і дізнавайтесь усі новини футбольного світу в програмі «Третій тайм» — з 17 квітня щосуботи на ICTV!


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.

    Источник: Телеканал "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.