Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Перевізник 3» — всеукраїнська прем'єра на ICTV


    3 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Перевізник 3» — всеукраїнська прем'єра на ICTVАби дістатись України, герой Джейсона Стетхема розвалив половину Європи в новій частині екшну «Перевізник-3». Фільм культового режисера Люка Бессона не лише змусить глядачів похвилюватись, але й покаже героя таким, яким його ще не бачили.

    «Перевізник» зібрав у світовому прокаті $44 млн. при 21-мільйонному бюджеті. Сиквел при бюджеті у $32 млн. заробив $85 млн. Третя частина екшну побила власні рекорди – понад $100 млн. із бюджетом $30 млн.!

    Втілювати в кадрі сценарій Люка Бессона взявся Олівьє Мегатон - режисер, психолог, художник, монтажер, сценарист та теоретик кіно. На його рахунку п'ять сценаріїв і сім режисерських робіт, серед яких кримінальний трилер «Червона сирена», фантастичний трилер «Вихід» і участь у ролі другого режисера у фільмі «Хітмен», де він, зокрема, відповідав за зйомку файтинг-сцен.

    За сценарієм, по закінченню останніх пригод в Майамі, Френк Мартін вирішив змінити роботу «перевізника» на спокійне і відокремлене життя у французькій Рив’єрі. Але його плани не здійснилися. До нього звернувся колишній солдат загону «Дельта» Йонас Джонсон. Він розповів, що за замовленням корпорації «Ecocorp», яка займається перероблянням і утилізацією відходів, викрадено Валентину — дочку українського міністра з охорони довкілля Леоніда Фазільова, — аби шляхом шантажу отримати офіційний дозвіл для утилізації отруйних відходів в Україні.

    Тепер завдання героя — переправити Валентину через Європу до Одеси. Джонсон одягає Френку і Валентині електронні браслети, які вибухнуть, якщо їхні власники відійдуть на 20 метрів від авто. Виконуючи це завдання, головному героєві доведеться зіткнутися з новими небезпеками, пов'язаними не лише з його замовленням…

    - У третій частині фільму глядачі нарешті зможуть побачити не лише сильні риси Френка, - коментує виконавець головної ролі Джейсон Стетхем. - Але й абсолютно ніжні і романтичні почуття, які він раніше ігнорував. Розумієте, ми прагнули внести нове до вже знайомого всім образу - розширити кордони попередніх робіт. Сподіваємося, що у нас це вийшло на гідному рівні.

    Зйомки фільму проходили у трьох країнах: у Штатах, Росії та Україні. У деяких кадрах можна легко взнати Одесу: аеропорт, трамвайне депо, вулицю Пушкінську, припортову естакаду та Привокзальну площу. Джейсон Стетхем до України так і не завітав. У дублях, які знімалися в Одесі, замість Стетхема, грав дублер. У цих епізодах верхня частина обличчя приховане в тіні.

    — Такі герої, як Френк Мартін, завжди притягатимуть до себе глядача, — говорить Джейсон Стетхем. — Погодьтеся, цей чоловік завжди знає, що робити, і в нього високі моральні принципи, що так рідко зустрічається у наш час. А якщо вже справа дійшла до крайнощів, Френк завжди намагається нанести якомога менше руйнувань, що відрізняє його від сучасних героїв, готових рознести все. Він знає, що сила не в тому, аби з легкістю скрутити шию, сила – в умінні уникнути конфлікту.

    «Перевізник 3» — всеукраїнська прем'єра на ICTV


    Прем'єра екшну «Перевізник-3» відбудеться в суботу, 17 квітня, о 19:20 на ICTV.


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.

    Источник: Телеканал "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.