Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Спустошені та засмучені конкурсанти поїхали додому.


    2 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Спустошені та засмучені конкурсанти поїхали додому.Результати вчорашнього глядацького голосування вразили учасників проекту.

    Безумовно, конкурсанти розуміли, що з кимось зі своїх друзів доведеться попрощатися вже зовсім скоро, проте в уявленнях ця картина виглядала не настільки драматично в порівнянні з реальними емоціями.

    Істерики почалися ще під час прямого ефіру – дівчата заливали сцену сльозами, в той час як вирішувалася доля хлопців. Коли ж прийшла їхня черга, пристрасті почали вирувати ще сильніше. Як тільки вимкнули камери і стало зрозуміло, що 8 з 26 учасників вже повинні збирати валізи та повертатися додому, заспокоїти „суперзірок” було неможливо. На щастя, „швидка допомога” не знадобилася, проте валеріану пили майже усі.

    «Суперзірка». Спустошені та засмучені конкурсанти поїхали додому.


    Повернувшись з репетиційної бази, хлопці та дівчата не розходилися по кімнатах, а намагалися використати кожну хвилину для спілкування з тими, кого вони не побачать вже найближчими днями. Першими, ще вночі, поїхали Нікіта Воронцов та Макс Малишев. Обидва хлопці, безумовно, виглядали засмученими, проте не демонстрували своїх емоцій. Завжди усміхнений Нікіта вже думав про те, що у Києві на нього чекає багато роботи. Замислений Макс спілкувався з іншими учасниками та, звичайно, не хотів їхати.

    Найважче було Євгену Осипенку: хлопця навіть кинуло у жар. „Мені дуже шкода, що пішов саме Женя. Він дійсно талановитий і достойний був потрапити до фіналу”, - каже Аліса Стрига. Дуже тепло прощалися з Сергієм Сичовим. Коли за хлопцем приїхало таксі, конкурсанти ще довго прощалися з ним та проводжали поглядом автомобіль, що віз друга до столиці.

    Досить спокійно сприйняли свій виліт Дороті та Маргарита Горло. Дівчата посміхалися та обіцяли підтримувати „суперзірок” на подальших ефірах. Марілен впевнена у тому, що про неї ще почує публіка. І коли її подруги плакали від відчаю, красуня випромінювала радість.

    Зовсім не хотіли повертатися додому сестри Кім. „Я буду надзвичайно сумувати за всіма учасниками, - каже молодша Вікторія. – Ми усі потоваришували між собою, і я обов’язково буду вболівати за всіх!” Між іншим, у дівчини є привід для радості – вже зараз їй запропонували вступити на навчання до Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра.

    Ті, кому не пощастило вчора, вже зараз на шляху додому. Інші ж „суперзірки” сьогодні почали підготовку до наступних концертів. І наразі вона дається їм нелегко, адже в голові ще живі емоції від прощання з друзями, які покинули проект.



    «Суперзірка». Спустошені та засмучені конкурсанти поїхали додому.

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.