Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Після виступів на першому концерті конкурсанти хотіли тільки їсти


    2 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Після виступів на першому концерті конкурсанти хотіли тільки їстиПершопрохідці «Суперзірки» - 13 хлопців, що вийшли на сцену у вівторок, сьогодні вже можуть відпочивати.

    Проте це заняття нелегко їм дається, адже вже ввечері їх залишиться тільки 8. Хто це буде, ми дізнаємося лише наприкінці другого ефіру.

    І в той час як дівчата напружено готуються до свого концерту, вчорашні герої зі сміхом та подивом згадують свої емоції після виступів. «Мені зараз хочеться лише їсти, - розповів Сергій Сичов. – Ніякого емоційного спустошення. Можу сказати, що я навпаки – на підйомі. Проте єдине, про що можу думати, – це голод, тому, напевно, залишив на сцені багато фізичних сил».

    «Суперзірка». Після виступів на першому концерті конкурсанти хотіли тільки їсти


    Солідарними з колегою виявилися й усі інші конкурсанти. Після закінчення ефіру вони з великим апетитом вечеряли, адже перед виходом на сцену ні в кого, навіть, крихти у роті не було. На солодке налягав Олег Юрійович Нікіфоров – доки інші їли супи та салати, він пригощав оточуючих печивом.

    Безумовно, найбільшим подарунком для учасників проекту став приїзд їхніх рідних та друзів. І хоча спілкуватися було майже ніколи, знайомі обличчя у глядацькій залі допомагали багатьом під час їхніх виступів. Так, наприклад, на ефір приїхала мама Дениса Федотова, якій розчулений син присвятив пісню, що виконував на концерті. А після закінчення ефіру в нього вже не було часу на розмови з сім’єю: як справжня «суперзірка» хлопець спілкувався з журналістами.

    Ті ж учасники, чиї батьки не потрапили на концерт, отримали свою порцію бадьорих побажань у телефонному режимі. Кожному було цікаво почути лише одне: як його виступ виглядав з телевізійного екрану? Отримуючи схвальні відгуки родичів, більшість з конкурсантів починала посміхатися, відразу забуваючи про усі негаразди та неминучий вирок глядацького голосування.

    Були й ті «суперзірки», виступами яких залишилися незадоволені члени журі. Проте жоден з хлопців не засмутився. «Я не переживаю. Знаю, що все, що з нами відбувається, - не випадково. Отже, так повинно було статися, а вирішить мою долю у проекті все одно телеглядач», - ділився Нікіта Воронцов.

    Музикальний продюсер шоу Юрій Нікітін залишився задоволеним першим концертом, проте з нетерпінням чекає виступів дівчат. Це не дивно: учасниці будуть вражати глядачів не тільки своїми голосами, але й витонченим вбранням та вишуканими зачісками. Єдина порада, яку продюсер дав своїм підопічним: виспатися вночі, адже на ефірі вони повинні бути свіжими та гарними.

    Проте, повернувшись додому, конкурсанти ще довго спілкувалися один з одним та обговорювали деталі своїх виступів. Адже для деяких з них це була остання ніч у Києві, проведена в ролі учасника проекту «Суперзірка».


    «Суперзірка». Після виступів на першому концерті конкурсанти хотіли тільки їсти

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.