Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    “Суперзірка” стартувала зі сльозами, синцями та вимкненим звуком


    2 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    “Суперзірка” стартувала зі сльозами, синцями та вимкненим звукомДо першого ефіру конкурсанти готувалися рекордно довго. Багатоденні виснажливі репетиції, різнопланові уроки та виконання своєї пісні знов і знов – це все тільки для того, щоб сьогодні вийти на сцену та знову продемонструвати свої вміння.

    Той самий кастинг з однією лише відмінністю: цього разу за перебігом подій будуть слідкувати телеглядачі з усієї країни, і саме від них залежить, хто залишиться у шоу, а хто піде з нього вже завтра.

    Велике моральне та фізичне навантаження „суперзірок” не найкращим чином позначилося на їхньому настрої: більшість з них засинала прямо на підлозі у перервах між репетиціями. Інші в цей час штурмували кабінет психолога, адже хвилювання заважало їм не тільки концентруватися на своєму виступі, а й взагалі не давало співати. Крім лікарів настанови учасникам перед виходом на сцену дали також музикальний продюсер Юрій Нікітін та члени журі. Зокрема, Юрій Зільберман побажав конкурсантам удачі, а Потап порадив зробити усе можливе, щоб телеглядачі побачили масштабне шоу.

    “Суперзірка” стартувала зі сльозами, синцями та вимкненим звуком


    Найбільші переживання конкурсантів були пов’язані зі звуком, адже під час генеральної репетиції мікрофони періодично відмовлялися працювати: так, Євген Осіпенко співав у мікрофон журі, а Денис Федотов навіть ніяк не прореагував на відсутність звуку під час свого виступу. На щастя, в прямому ефірі усі технічні помилки були виправлені, тож успіх на сцені залежав лише від професіоналізму артистів. І в той час, як хлопці викладалися по максимуму під світлом софітів, у глядацькій залі їх підтримували дівчата, незважаючи на те, що між конкурсантами вже сьогодні є значна конкуренція.

    Прокладати собі шлях на сцену нелегко: від хвилювання дрижить голос і забуваються слова, від постійних танців ноги та руки вкриті синцями, а коли нерви не витримують, краще заплакати, ніж тримати усі почуття в собі. Як не дивно, але учасники проекту більше зосереджені на власних переживаннях, ніж на коментарях журі. Дійсно: гіршого за власне незадоволення виступом немає нічого. І найбільшим розчаруванням хлопців був той факт, що репетиції виявилися набагато успішнішими за прямий ефір.

    У перервах між виступами дівчата бігали грітися до гримерних, а хлопці не сходили зі сцени ні на хвилину. В цей час музичний продюсер шоу Юрій Нікітін пильно стежив за своїми підопічними у ролі глядача та формулював зауваження, що планує вже за годину озвучити учасникам.

    Хто з конкурсантів не дійде, навіть, до другого півфіналу, ми дізнаємося вже завтра. А сьогодні на них чекає безсонна ніч та довгі телефонні розмови з родичами, що приїхали підтримати своїх „суперзірок”, проте не мали й п’яти хвилин для „живого” спілкування.


    “Суперзірка” стартувала зі сльозами, синцями та вимкненим звуком

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.