Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Володар бурі» – прем'єра на ICTV!


    31 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Володар бурі» – прем'єра на ICTV!Премія Гільдії режисерів США за видатний внесок у режисуру, 4 нагороди Венеціанського кінофестивалю, шість премій Британської кіноакадемії і шість «Оскарів»! Все це — найкращий фільм 2009 року «Володар бурі» у прем'єрному показі на ICTV!

    Члени елітного загону з розміновування направлені в одне іракське місто, де майже кожен предмет являє собою смертельну небезпеку. Джеймс — сапер-підривник, який, незважаючи на небезпеку, ставиться до знешкодження бомб як до гри. Війна — його справжня пристрасть. Саме через це в його загоні починаються негаразди...

    «Володар бурі» – прем'єра на ICTV!


    Під час зйомок використовувалися любительські 16-міліметрові камери, щоб додати фільму додатковий ефект документальності. Цими камерами було знято майже 200 годин матеріалу. Режисерові Кетрін Бігелоу неперевершено вдалося показати всі жахіття війни і багатоплановість характерів героїв. Важко уявити, що саме жінка так чітко впоралася з таким важким матеріалом.

    Знімався фільм на американській військовій базі в Аммані, Йорданія. Військові обшукували членів знімальної групи по дорозі до Йорданії і назад, а одного з продюсерів вже в Лос-Анджелесі викликали на допит до військового слідчого. Перший тиждень зйомок стояла страшна спека. Було настільки спекотно, що оператор, Баррі Акройд, отримав тепловий удар.

    Частина фільму знімалася під час мусульманського місяця Рамадан. Немусульманські члени знімальної групи жили і харчувалися в наметах та спеціальних закритих навісах з вікнами, завішаними килимами. Паління та вживання їжі в громадських місцях під час Рамадану заборонено в Йорданії, а також в багатьох близькосхідних країнах, і людей, що порушили закон, карають позбавленням волі.

    Всеукраїнська прем'єра на ICTV! У понеділок, 5 квітня о 22:45!


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.

    Источник: Пресс-служба телеканала "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.