Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірки» перетворилися на «носові хустинки»


    30 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірки» перетворилися на «носові хустинки»Хто би міг подумати, що на одному з найбільш творчих занять – акторській майстерності, на першому місці буде виключно дисципліна.

    Викладач Віталій Васильович Семенцов завчасно приходить на свої уроки, тому не пробачає запізнень нікому.

    Цього разу перед театральним гуру завинили сестри Христина та Вікторія Кім. Через брак пунктуальності дівчат позбавили можливості брати участь у занятті, а подібна кара для учасників проекту є одним з найтяжчих випробувань. Судіть самі: двогодинне спілкування з викладачем включає не лише виконання певних завдань, але й танці, гру на сцені і, що найважливіше, - можливість побачити реакцію глядача на свої дії.

    «Суперзірки» перетворилися на «носові хустинки»


    За одне заняття педагог встигає розповісти безліч цікавої інформації та провести з десяток корисних тренінгів. «Суперзірки», що ще кілька хвилин тому гарчали як собаки, перевтілюються у королів перед смертною карою. «Основне завдання актора – вміти вчасно вимкнути емоцію, щоб вже наступної секунди грати іншу роль», - пояснює учням Віталій Васильович. Учасники проекту дослухаються, проте часом все одно роблять по-своєму і не виходять зі стану гри навіть після команди «стоп».

    Деякі завдання настільки дивують конкурсантів, що вони не можуть стримати посмішок. Таку поведінку викладач не заохочує, адже «висміювати» свою роботу – не найкорисніша справа. А ось виправдати власні дії на сцені, вигадавши при цьому історію, - одна з найулюбленіших вправ. Будь-який абсурд має право на життя, якщо актор зможе пояснити оточуючим його логічність.

    Цікавим завершенням уроку завжди є перевірка «домашнього завдання». Цього разу учасники, поділившись на групи, мали підготувати імпровізації на тему «Люті носовички в цирку». Так-так, головними героями етюдів мали бути саме носові хустинки, яких грали «суперзірки». І хоча на підготовку завдання у хлопців та дівчат була лише ніч, вони зуміли вразити свого викладача. Віталій Васильович щиро сміявся з підготовлених номерів та не шкодував оплесків для своїх підопічних. Ще б пак: «носові хустинки» виконували акробатичні трюки, танцювали та, навіть, копіювали Діму Білана.


    «Суперзірки» перетворилися на «носові хустинки»

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.