Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Конкурсанти в захваті від живих музикантів


    29 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Конкурсанти в захваті від живих музикантівПерша репетиція з оркестром справила незабутні враження на учасників "Суперзірки”. Кожен, хто виходив на сцену, не міг стримати емоцій та захоплення: конкурсантам пощастило працювати зі справжніми професіоналами своєї справи.

    Відкрив співочий процес Зиновій Карач і відразу зізнався, що виступати з оркестром дуже незвично та важко. Крім того, хлопця відволікали зовнішні фактори: під час його репетиції на сцені встановлювали технічні конструкції та освітлення. "Концентруйся лише на собі, не звертай увагу на оточення”, - радила артисту Жанна Бадоєва. І справді, як тільки Зиновій зосередився на своєму виступі, його голос почав лунати набагато впевненіше.

    «Суперзірка». Конкурсанти в захваті від живих музикантів


    "Сьогодні збулася моя мрія, - ділиться Назар Голей. – Я усе життя хотів працювати з такими музикантами, яким не потрібно пояснювати, що і як робити. Оркестр відчуває кожний звук, і виступати в такій компанії – справжнє задоволення”. Тієї ж думки його колега по проекту Сергій Сичов. Нові враження настільки захопили хлопців, що вони вже з нетерпінням чекають наступної репетиції.

    Присутні у залі люди зарядилися неймовірним драйвом з появою на сцені Ярослава Страхова. Він настільки запалив усіх своїми енергійними рухами, що на 2 хвилини зупинилася робота навіть технічних служб – усі з подивом слідкували, як хлопець танцює з мікрофонною стійкою. Так само примусив усіх рухатися в такт музиці Євген Осипенко, виконавши один з іноземних хітів. "Дуже круто в нього виходить, справжня "фірма”, - підбадьорювали друга інші конкурсанти.

    Вразив своїм виступом наймолодший учасник шоу Дмитро Бородін. Хлопець, який має абсолютний музичний слух, з першого разу вловив темп роботи з музикантами. Крім того, дорогою до репетиційної бази Дмитро вигадував ноти і, здавалося, сам керував оркестром силою свого голосу. А ось кому не пощастило, так це Роману Козаку – хлопець 3 дні не співав взагалі, тому що застудився. Наразі під час прогону номеру артист виклався по максимуму, проте йому доведеться помовчати ще кілька днів, щоб на рівних з усіма виступити під час прямого ефіру.

    Сюрпризи для телеглядачів підготували Олег Нікіфоров та Денис Федотов. Перший спробує зробити найважче – розсмішити публіку. Другий – вразить публіку глибокою лірикою та щирістю. Одним з найбільш екстравагантних планується шоу-номер Сергія Воронцова – співаючи, хлопець настільки входить в кураж, що вільного місця на сцені йому катастрофічно не вистачає.

    Друга половина дня відведена під репетиційний процес жіночої половини конкурсантів. І вже зараз вони неймовірно хвилюються, розпитуючи хлопців про те, як краще поводитися на сцені.


    «Суперзірка». Конкурсанти в захваті від живих музикантів

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.