Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Організатори "Суперзірки" розкрили деякі таємниці шоу


    29 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Організатори "Суперзірки" розкрили деякі таємниці шоуВідбулася офіційна презентація проекту «Суперзірка» - організатори пояснили концепцію шоу, а учасники вперше спілкувалися з представниками ЗМІ.

    Генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко розповів, що з 26 конкурсантів у фіналі залишиться рівно половина. А кому саме пощастить, вирішать виключно глядачі. "Так, у нас є журі, проте його задача – тільки коментувати виступи артистів, - пояснює Ткаченко. – Насправді ж вирішальними будуть глядацькі голоси. Разом з Юрієм Нікітіним ми вирішили, що це буде найкращий формат для нашого шоу – легко судити професіоналізм учасників, проте важко прогнозувати, кого з них вибере народ".

    Нагорода, за яку конкурують "суперзірки", складає 1 мільйон гривень. Більш того, ніяких умов, на що саме переможець витратить ці гроші, немає. "Ми не вправі встановлювати табу та обмежувати людські бажання, - посміхається Олександр Ткаченко. – Проте я впевнений на 99%, що "суперзірка" вкладе ці гроші у свій творчий розвиток. В нашому проекті беруть участь люди, які хочуть стати артистами та залишитися на сцені. Вони проходять стільки випробувань задля того, аби займатися творчістю, а не просто заробити гроші".

    Організатори "Суперзірки" розкрили деякі таємниці шоу


    Де лежить такий жаданий усіма мільйон, знає лише ведучий шоу Юрій Горбунов. "Бачив я цю валізу з грошима, усі папірці такі новенькі, їх іноді навіть перекладають з місця на місце, щоб не залежалися, - жартує шоумен. – Насправді ж моя роль у проекті – не тільки оголошувати виступи учасників, але й налаштувати їх на позитив перед виходом на сцену. Зважаючи на мій досвід роботи у телевізійних проектах, обіцяю, що емоційний стан "суперзірок" буде стабільним".

    Продюсер проекту Вадим Зак розповів, за яким принципом відбирали півфіналістів шоу, на якій сцені вони будуть працювати і, власне, представив "суперзірок" журналістам. "Як ви бачите, у нас дуже різнопланові конкурсанти. Вони усі мають різну освіту, зовнішність, соціальний стан, проте їх об’єднує одне – наявність гарного голосу, - говорить Вадим. – Ці таланти ми й воліємо показати усій Україні. Працювати учасники проекту будуть на спеціально обладнаній сцені: за малими, на перший погляд, розмірами в ній заховані великі можливості. Завдяки найсучаснішим технологіям під час виступів "суперзірок" будуть максимально використані світлові та візуальні ефекти".

    Свій новий робочий майданчик оцінили і самі учасники шоу, заспівавши пісню, що вони підготували для зустрічі з пресою. Після знайомства майбутніх зірок атакували непростими питаннями, які вони з гідністю відбивали жартами та відвертими зізнаннями. "Насправді, ми будуємо дім продюсеру шоу, така собі безкоштовна робоча сила", - серйозним голосом відповідав Сергій Воронцов на питання, чим конкурсанти наразі займаються.

    Безумовно, найцікавішим для усіх присутніх було дізнатися, чи візьметься в майбутньому за продюсування переможця Юрій Нікітін. "На даний момент я розробляю концепт виступу з кожним учасником шоу, - поділився музичний продюсер. – І можу сказати, що приблизно з половиною з них я готовий працювати вже завтра. Мені самому дуже цікаво, що з цього всього вийде, тому з нетерпінням чекаю першого ефіру так само, як і всі глядачі". Перший ефір відбудеться уже у вівторок, 30 березня.


    Організатори "Суперзірки" розкрили деякі таємниці шоу

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.