Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Танцювати попри все: босоніж та у шкіряних чобітках


    29 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Танцювати попри все: босоніж та у шкіряних чобіткахМайже добігають кінця спільні для всіх конкурсантів хореографічні уроки, адже зовсім скоро "суперзірок" розділять на групи.

    Нові педагоги будуть розучувати па індивідуально з кожним та допомагатимуть артистам у постановках шоу-номерів.

    Саме тому спільні тренувальні години хлопці і дівчата використовують з максимальною користю – їм ще необхідно вивчити не один танець, аби здивувати глядачів на перших двох концертах.

    Бажання займатися виявляється сильнішим за втому чи лінощі. Конкурсанти не пасують перед величезними фізичними навантаженнями і роблять усе можливе, аби тільки набути вміння пластично та синхронно рухатися. Під час уроку немає жодних заборон: хореограф Олександр Лещенко заохочує своїх підопічних до імпровізації, пропонує додати власну «родзинку» до виконання чергового завдання.

    «Суперзірка». Танцювати попри все: босоніж та у шкіряних чобітках


    «Мені не хочеться чесати їх всіх під одну гребінку, - каже Олександр. – Саме тому я наголошую на тому, щоб у кожному русі конкурсанти намагалися розкрити свою індивідуальність. Нецікаво, коли все виглядає досконало. Хай кожен з них танцює так, як йому зручно. Я ж підправлю техніку, проте не емоцію».

    Єдине табу на хореографії – жувальна гумка. І якщо хтось забув залишити її за межами танцювальної зали, то турботливий педагог обов’язково зробить порушнику зауваження. У лагідній формі, щоб гумка не полетіла у чийсь кросівок, як зауважив сам Лещенко.

    До речі, про спортивне взуття. Більшість з учасників проекту вже знайшли для себе «чарівні черевички», в яких їм зручно виконувати усі танцювальні па. Не пощастило лише Юлії Ланській: на кожне заняття вона вдягає нові чобітки, і жодні ще не виправдали її сподівань на комфорт. «Для занять танцями я взяла з дому чешки. Але вони ковзають по підлозі, і танцювати в них просто неможливо, - бідкається дівчина. - Іншого спортивного взуття в мене немає, тому й обираю кожного разу, в чому піти на хореографію: то шкіряні чоботи взую, то просто танцюю босоніж».

    До речі, не тільки Юлія демонструє свої босі п’ятки. Протягом кількох уроків можна було побачити ще кількох учасників проекту, які роззуваються на заняттях. Серед них: Віра Кекелія та Дмитро Гарбуз. Таким чином вони намагаються краще відчути усі рухи стопи, щоб правильніше виконувати завдання викладача.

    Після двогодинних тренувань усіх без винятку мучить спрага. Тому звичною є не тільки черга за водою, а й душ прямісінько з пластикових стаканчиків: як освіжатися, так усім разом і відразу!


    «Суперзірка». Танцювати попри все: босоніж та у шкіряних чобітках

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.