Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Конкурсанти під мікроскопом: хто з них стане «суперзіркою»?


    26 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Конкурсанти під мікроскопом: хто з них стане «суперзіркою»?Півфіналісти проекту «Суперзірка» готуються до першого ефіру: морально, фізично та вокально. Настав час познайомитися з ними ближче.

    Наймолодший учасник шоу, Дмитро Бородін, родом з Донецька. Незважаючи на свій юний вік, співає усе свідоме життя і не раз брав участь у різноманітних конкурсах. На «Суперзірці» шефство над хлопцем взяв його сусід по кімнаті Роман Глущенко. Володар голосу неймовірної сили та краси, яким можна «здути» слухача, любить порядок та дисципліну. Крім того, кожного вечора під гітарний акомпанемент Романа конкурсанти влаштовують імпровізовані міні-концерти.

    Киянка Юлія Ланська останні 3 роки живе в Одесі, де і проходила кастинг. І хоча у черзі бажаючих потрапити до проекту дівчина була останньою, її талант не залишив байдужими членів журі. На даний момент єдина учасниця шоу, що хоче взяти собі сценічний псевдонім.

    «Суперзірка». Конкурсанти під мікроскопом: хто з них стане «суперзіркою»?


    Що стосується корінних одеситів, то їх на проекті аж двоє. Маргарита Горло, вісімнадцятирічна красуня, здобуває вищу освіту за спеціальністю дипломат. Дівчина – справжній меломан, адже не тільки слухає різноманітну музику, але й з однаковим задоволенням виконує пісні різних жанрів. Сергій Сичов – актор за фахом та артист за покликанням. Про самого себе хлопець говорить так: в душі лірик, вчуся драйву, а багато речей в моєму житті відбулися тільки завдяки вдалому збігу обставин. Будемо сподіватися, що фортуна не відвернеться від свого фаворита.

    Діляра Алівапова, що запам’яталася глядачу стійкістю та великим бажанням бути на сцені, в житті захоплюється усім потрошечку. Здобуває паралельно дві вищі освіти, займається танцями та вокалом, знає кілька іноземних мов – мрія, а не дівчина. Крім того, Діляра – єдина представниця Криму на «Суперзірці».

    Сестри КімХристина та Вікторія – першими адаптувалися до життя великою купою. І це не дивно, адже в їхній родині цілих шестеро дітей! Незважаючи на схожу зовнішність, за характером сестри дуже різні: на противагу мовчазній Вікторії старша Христина дуже допитлива та активна. Разом – це просто неймовірна суміш краси та емоцій.

    Представниці Донецька Вікторія Корженок та Олена Чеберя схожі між собою хіба що тим, що обидві невисокого зросту та постійно посміхаються. Вікторія – музичний професіонал, людина, яка найчастіше дає дуже доречні поради своїм колегам. Олена – «бджілка» проекту не тільки тому, що пісню саме про цю комаху вона виконувала на кастингу. Дівчина дуже працьовита і завжди так яскраво одягається, що на неї просто неможливо не звернути увагу.

    Харків’янка Віра Кекелія – найвідповідальніша з усіх учасників проекту. Дівчина увесь час ходить із записником, щоб нічого не забути, і останнім часом сильно переймається тим, що стилісти хочуть кардинальним чином змінити її образ. Також родом з Харкова конкурсант Євген Осипенко. Двадцятидворічний юнак пише авторські пісні, які вже встиг представити на суд публіки. Вокаліст, гітарист і одна з найбільш неординарних особистостей «Суперзірки».

    Іноді серед учасників можна почути українську мову – це означає, що говорить хтось з трьох представників Західної України. Назар Голей у дитинстві мріяв про годинник Montana, а наразі – про перемогу у проекті. Має чарівний голос та єдиний страх – перед виконанням пісень російською мовою. Його сусід по кімнаті Роман Козак родом зі Львова. Єдиний хлопець, що привіз із собою більше речей, ніж будь-хто з дівчат. Особливі прикмети: доброта, гарне почуття гумору та любов до енергетичних напоїв. Завершує цю трійцю Уляна Малиняк. До участі в проекті дівчина працювала у балеті, де не тільки танцювала, але й співала. Єдина з «суперзірок», кому довелося суттєво переробити текст композиції для виконання на першому концерті.

    Красуня, яку неможливо обійти своєю увагою, - темношкіра учасниця проекту Марілен Кемме. Мері, як її ласкаво називають колеги, вільно співає англійською та французькою мовами, а вдома, у Вінниці, на неї чекає коханий чоловік. Ще одна чарівна конкурсантка, Юлія Мороз, - завжди зосереджена та заглиблена у свої думки. До усього, що доводиться виконувати, Юлія ставиться з усією серйозністю і намагається докласти максимум зусиль, аби продемонструвати відмінний результат.

    Найбільша ж кількість учасників потрапила до проекту після проходження кастингу в Києві. Олег Нікіфоров припускає, що йому підійде комічне амплуа, проте не впевнений, що з його думкою погодяться стилісти. Любить естраду 80-х років, грає на гітарі та сам пише пісні. Проте авторські композиції Олега ще не довелося почути жодному з конкурсантів. Дмитро Гарбуз – знайома глядачам каналу "1+1" постать за виконанням пісень в танцювальних телепроектах. Наразі ж Дмитро вирішив вийти на перший план, а своєю щирістю вже встиг «підкупити» не одного викладача вокалу.

    Зиновія Карача можна охарактеризувати як людину-свято, адже де він, там завжди лунає сміх. В повсякденні хлопець веде вечірки, а на проекті – тренує свою майстерність вдало жартувати та гарно співати. В екстравагантній поведінці не поступається йому Дарина Доротенко. В цій дівчині стільки енергії, що здається, її вистачило б на усіх оточуючих людей. Крім того, Даша дуже старанно готується до усіх занять, адже в неї серйозні наміри надовго залишитися на великій сцені.

    Денис Федотов живе в Києві останні два роки, і саме в цьому місті він перетворив свою вокальну майстерність на професію. До душі хлопцю британські поп-рокові виконавці, сам же він комфортніше почувається у ліричному амплуа. Розповідає, що у шкільні роки був схожий на Леонардо ДіКапріо, чим завойовував неймовірну популярність у дівчат. Проте таким фокусом не проведеш Анаїт Погосян – дівчина сама задурить голову кому завгодно. Яскрава зовнішність, сильний голос та досвід участі у телевізійних шоу дає надію на вихід цієї артистки у фінал «Суперзірки».

    Максиму Малишеву подобається репертуар російських поп-виконавців, проте найбільше він боїться, щоб його не охрестили «копією Діми Білана». Що цікаво: хлопець вже встиг зіграти відомого співака в одній з постановок на занятті з акторської майстерності. Інші музичні вподобання у Сергія Воронцова, тому для першого концерту він готує рокову пісню. Та ще й таку, що в оригіналі виконує… жінка!

    Ще один актор за професією, Ярослав Страхов, працює в одному з київських театрів і вже в перші дні спільного проживання конкурсантів проявив значні лідерські та організаторські здібності. Хлопець вміє дивувати своїми неординарними вчинками, проте талановитим людям можна пробачити усе. Так само киянка, шістнадцятирічна Аліса Стріга, запам’ятається усім не тільки довгим волоссям, але й своїм вишуканим смаком. Хто-хто, а ця дівчина завжди одягнута за останнім віянням моди, що забезпечує їй прихильність чоловічої половини конкурсантів.

    А ви вже визначилися зі своїм фаворитом?


    «Суперзірка». Конкурсанти під мікроскопом: хто з них стане «суперзіркою»?

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.