Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Жанна Бадоєва почала ставити шоу-номери конкурсантам


    26 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Жанна Бадоєва почала ставити шоу-номери конкурсантамРобота учасників проекту з педагогами не проходить повз увагу організаторів «Суперзірки». Креативний продюсер шоу та режисер-постановник концертних номерів Жанна Бадоєва приїжджає в гості до конкурсантів вже другий день поспіль.

    Вона не тільки контролює, наскільки добре хлопці та дівчата готуються до занять, а й дає вже перші поради щодо дебютного виходу на велику сцену.

    Жанна встигла прослухати усі пісні перших концертів мінімум двічі, тому не тільки вільно розрізняє учасників, а й знайома з їхнім репертуаром. Кожен з конкурсантів в індивідуальному порядку обговорював з Бадоєвою свій можливий образ та поведінку на сцені.

    «Суперзірка». Жанна Бадоєва почала ставити шоу-номери конкурсантам


    «Уяви, що сходи в тебе вже тут, і ти починаєш ними рухатися вниз, - пояснювала режисер концерту Сергію Воронову. – Давай, виходь так, нібито перед тобою вже сидить повна глядацька зала!» І подібні заохочення дуже позитивно впливають на «суперзірок» - вони й справді демонструють максимум своїх здібностей та повну енергетичну віддачу.

    Деякі з конкурсантів ретельно підготувалися до зустрічі з Жанною: так, Дарія Доротенко з самого ранку вдягла сукню та взуття на високих підборах. А ось іншу учасницю, Олену Чеберю, змусили стати трохи вищою за допомогою вишуканих туфельок – тепер дівчина увесь час вдосконалює своє вміння гарно ходити. «Мені трохи незвично, бо я віддаю перевагу спортивному взуттю у повсякденні – ділиться Олена. – Проте чого не зробиш заради сцени: буду вишуканою та дуже гарною!»

    Максим Малишев, незважаючи на те, що йому змінили пісню для виконання лише день тому, нітрохи не губиться в своєму образі. Він відразу зрозумів, як йому краще рухатися на сцені, тому у Жанни Бадоєвої до хлопця майже не було претензій. Крім того, за її словами, зараз дуже важко визначитися остаточно з постановкою, адже ще не було жодної репетиції безпосередньо на сцені.

    Виїзду на концертний майданчик усі конкурсанти чекають з нетерпінням і повсякчас уявляють собі: скільки глядачів вміщує зал, яке буде освітлення та що зробити для того, щоб гідно виглядати на справжніх естрадних підмостках.


    «Суперзірка». Жанна Бадоєва почала ставити шоу-номери конкурсантам

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.