Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Посмішка, постава, настрій – три «кити» успіху «суперзірок»


    26 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Посмішка, постава, настрій – три «кити» успіху «суперзірок»Останні кілька днів заняття з акторської майстерності проходять у невеликих групах, отже викладач Віталій Васильович Семенцов має можливість приділити більше уваги кожному з учнів.

    Паралельно з цим ускладнюються завдання: з ними неможливо впоратися без повної віддачі та концентрації уваги.

    Ігрові вправи, за словами педагога, тільки виглядають веселими та легкими. Насправді ж, кожна з них спрямована на пошук ефективного типу поведінки в критичних ситуаціях. «Коли ви опинитесь на сцені, то найважливіше – це не розгубитися, - пояснює учасникам проекту Віталій Васильович. – Що б не відбувалося навкруги, ви повинні зосередитися лише на своєму виступі та не звертати уваги на все інше. Сконцентруватися в таких умовах зможе тільки та людина, яка вже матиме досвід виживання у кризовому стані».

    «Суперзірка». Посмішка, постава, настрій – три «кити» успіху «суперзірок»


    Для того, щоб розвинути у конкурсантів усі необхідні для артиста якості, на уроці даються різноманітні завдання, більшість з яких – на групову взаємодію. Основна мета – налаштувати мозок на вирішення неординарної задачі. Одним з цікавих прикладів спільної роботи «суперзірок» є так зване «поєднання історії». Сутність вправи полягає в тому, що на задані слова конкурсанти мають не тільки проасоціювати змістовне речення, але й запам’ятати історію кожного свого колеги. Таким чином тренуються образне мислення та пам'ять.

    «Якщо ви не будете особистостями, то ніякі спецефекти вас не врятують – звертається викладач до учнів. – Ваша енергія повинна йти зсередини. Посмішка, постава, настрій – почніть ранок з роботи з власним «я», тоді вам буде легше співпрацювати надалі з іншими».

    Одне з найважчих та найулюбленіших завдань учасників проекту – «друкарська машинка». Кожному дається декілька літер, які потрібно увесь час демонструвати оплесками, коли педагог промовляє ту чи іншу фразу. А в залежності від місця літери у слові – необхідно промовляти її вголос, тупотіти ногами, плескати у долоні чи піднімати руку. І хоч є, в чому заплутатися і над чим замислитися, іноді «суперзірки» настільки концентруються на поставленій задачі, що «друкують» цілі рядки з віршів без помилок.

    Крім зосередженості на заняттях тренується також багатоплощинна увага: коли людина грає в парі зі своїм колегою та промовляє незнайомий текст, що тримає суфлер. Сценарій вигадується у процесі виконання завдання, та, навіть, розподіл ролей проходить за бажанням учасників. Так «суперзірки» можуть вже сьогодні, не виходячи на сцену, перетворитися на казкову Попелюшку, вільного ковбоя, страшного привида, спостережливого Шерлока Холмса та інших літературних чи вигаданих персонажів.


    «Суперзірка». Посмішка, постава, настрій – три «кити» успіху «суперзірок»

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.