Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». На вокалі вчать правильно дихати та… зваблювати чоловіків


    26 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». На вокалі вчать правильно дихати та… зваблювати чоловіківЗ наближенням перших концертів, що йтимуть у прямому ефірі, кількість викладачів вокалу різко зросла.

    Якщо раніше з усіма учасниками проекту займався лише один педагог, то зараз їх три. Крім того, тепер уроки стали індивідуальними та тривають годину.

    Знайомство з новими вчителями співів майже усі конкурсанти починали з питання довіри. Адже «Суперзірка» - в першу чергу, вокальне шоу, а займатися можна тільки з тією людиною, на яку ти можеш розраховувати у будь-якій ситуації. Кожному викладачу дісталася група з 9 учнів. В такому тандемі вони будуть працювати до кінця проекту.

    «Суперзірка». На вокалі вчать правильно дихати та… зваблювати чоловіків


    Так, наприклад, педагог Світлана Валеріївна вносить корективи до виступів своїх учнів безпосередньо під час прогону номеру. Деяким радить змінити поставу, зменшити активність рухів та почуватися вільніше. «Головне, щоб вони прожили пісню на сцені, - каже Світлана. – Коли голос йде зсередини, вже неважливо, чи є у людини музична освіта. Моя ж задача підказати, як можна краще розкритися у конкретній композиції».

    Крім того, викладач дає деякі поради стосовно сценічного іміджу конкурсантів. Наприклад, Юлії Подкові вона підказала вийти в образі сучасної принцеси, щоб ніхто, навіть, не здогадався, пісню якого характеру дівчина буде виконувати. Інший учень, Максим Малишев, отримав зауваження щодо своїх рухів – за словами Світлани, йому необхідно поводитися трохи спокійніше. Не дивлячись на це, добре слово дістається всім: хвалять і за гарний голос, і за старанну роботу на помилками.

    Інший педагог, Римма Геннадіївна, робить акцент на вправах, що вчать артиста правильному диханню. Крім того, у кожного з учнів вона поцікавилася захопленнями та життєвими пріоритетами. «Мені важливо, якими вони були до потрапляння на проект, - пояснює Римма. – Тоді я розумітиму, чого їм не вистачає, і як саме я можу допомогти. Я виключаю будь-які силові прийоми – наше спілкування повинно проходити на рівні польоту думки, обміну ідеями, але ні в якому разі не нав’язування».

    Єдина порада, яку викладач дає всім без винятку «суперзіркам»: показати в пісні розвиток. Не кричати на повний голос вже на перших нотах, а зі спокійного виконання повільно перейти до кульмінації. Проте не завжди її слова знаходять розуміння у конкурсантів: тривалість виступу кожного з них складає лише 2 хвилини, і за цей час необхідно максимально розкрити свій потенціал. Що ж стосується індивідуальних підказок, то Зиновію Карачу необхідно буде перетворитися на сцені на «пружинку», а Денису Федотову – уявити, що струни його гітари є нічим іншим, як струнами його душі. Подібні порівняння дійсно запалюють очі кожного учасника проекту.

    Найбільш сучасні підходи у педагога Галини Юріївни: на першому занятті вона аналізувала з учнями зміст їхніх композицій та вигадувала історії, що вони мають розповісти глядачу зі сцени. На наступному уроці в нагоді став мобільний телефон: кожен виступ конкурсантів Галина записувала на відео, а потім пропонувала артистам самостійно визначити свої помилки. «Набагато легше зрозуміти, що ти робиш неправильно, якщо не повторювати по 100 разів, а один раз подивитися зі сторони. Це завжди працює», - говорить викладач.

    Крім того, Галина намагається пояснити усе на прикладах з життя, використовуючи алегорії та вдалі порівняння. І якщо від Ярослава Страхова вона вимагає «лампочку у голосі», то Євген Осипенко повинен вийти на сцену і «вколоти» зал звуком. Загалом же, кожна композиція в уявленні педагога – це окрема історія. Саме тому на сцені Марілейн Кемме буде зваблювати коханого чоловіка, а Діляра Алівапова викличе у колишнього хлопця докори сумління, що він покинув таку красуню як вона. Перший концерт має усі шанси перевершити найсміливіші сподівання телеглядачів!


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    «Суперзірка». На вокалі вчать правильно дихати та… зваблювати чоловіків

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.