Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На Першому національному відновлює вихід програма «Книга.UA»


    25 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Починаючи з 27 березня 2010 року, програма «Книга.UA» знову виходитиме на Першому національному. Про це йдеться на сайті телеканалу. Перерва у виходах тривала 4 місяці.

    «Книга.UA» - це програма про українську книгу та книговидання, виходить з 1 вересня 2007 року. Її ведучою та керівником є Марина Бондаренко.

    «Впродовж останніх чотирьох місяців ми були поза ефіром, але не поза літературним життям, - розповідає Марина Бондаренко. - Перший випуск програми буде надзвичайно насиченим, адже ми згадуватимемо головні події зими. А це і творчий вечір Ліни Костенко, і вихід довгоочікуваного роману Оксани Забужко, і скандальне закриття книгарні "Сяйво", і вручення Шевченківської премії, і примирення Олеся Ульяненка з Нацкомісією із захисту суспільної моралі, і приїзд Фредеріка Бегбедера і ще ціла низка яскравих подій».

    Ефір програми розпочнеться у суботу, о 16:00.

    Як повідомляла ТК, «Книга.ua» призупинила вихід у зв'язку з виборчою кампанією. За інформацією прес-служби НТКУ, причина полягала у завантаженості пані Бондаренко після призначення її шеф-редактором політичного ток-шоу «Золота булава».

    Окремі сюжети та гості з тематики «Книга.ua» з'являлися в проектах «Легко бути жінкою», «Культурний фронт», «Життя триває» та «Експерти дозвілля».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.