Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Креативний продюсер «Суперзірки» Жанна Бадоєва: кожен талант зберемо як конструктор!


    25 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Креативний продюсер «Суперзірки» Жанна Бадоєва: кожен талант зберемо як конструктор!Креативний продюсер проекту Жанна Бадоєва розповіла, яким чином її команда стилістів буде працювати з учасниками шоу, хто зміниться кардинальним чином та в кого найбільші шанси на перемогу.

    Жанно, днями ви разом зі стилістами почали роботу над образами конкурсантів. Які ваші перші враження про учасників проекту?

    - Треба зауважити, що це далеко не перше моє знайомство з нашими «суперзірками». Я дуже прискіпливо стежила за усіма кастингами, проводила майстер-клас з акторської майстерності для конкурсантів, тому вже можу оцінювати їх доволі об’єктивно. На даний момент вони виглядають набагато краще у порівнянні з нашими попередніми зустрічами. Чи то почали більш ретельно дбати про свою зовнішність, чи то весна впливає на всіх таким казковим чином. Загалом, усі дуже різні, цікаві та оригінальні персонажі.

    Креативний продюсер «Суперзірки» Жанна Бадоєва: кожен талант зберемо як конструктор!


    В яких умовах стилісту складніше працювати: коли людина має виразну зовнішність чи посередні дані?

    - Тут не можна дати однозначної відповіді. В першу чергу, ми відштовхуємося від поставленої задачі – образу, що потрібно створити для даного, окремо взятого номеру. І якщо в одному випадку виразні риси обличчя будуть грати на нашу користь, то в іншому – завдадуть багато клопоту візажисту. У будь-якому разі ми зробимо усе можливе, щоб гарними були всі конкурсанти незалежно від природних даних.

    Чи чекають на когось з учасників кардинальні зміни у зовнішності?

    - Так, деяких з них навряд чи впізнають друзі та родичі. Наприклад, серед дівчат ми не побачили жодної білявки. Це непорозуміння стилісти виправлять за допомогою фарби для волосся та двох учасниць проекту. Не хочеться відразу розкривати усі таємниці. Можу пообіцяти одне: на першому ефірі конкурсанти з’являться у своєму звичному образі, а вже трохи згодом зовнішність кожного з них зазнає певних змін.

    Образ артиста багато в чому залежить від одягу. Якими критеріями ви будете керуватися, обираючи сценічне вбрання для «суперзірок»?

    - Безумовно, ми намагатимемося підібрати такі речі, які б гармонійно відображали внутрішній світ кожного з учасників. Такий одяг, який би допомагав конкурсантам почуватися комфортно на сцені і найкращим чином втілити роль. Можливо, деякі предмети гардеробу моя команда буде шити, якщо асортимент магазинів та дизайнерських шоу-румів не задовольнить наших потреб.

    Ви будете дослухатися до побажань учасників у процесі створення нового іміджу, чи останнє слово завжди за стилістом?

    - Наше завдання – не нашкодити, а показати те найкраще, що є в кожному з артистів. Безумовно, ми спробуємо знайти індивідуальний підхід до кожного. Але знаєте, як буває: людина може бути талановитою, але брак сценічного досвіду робить з неї набір окремих здібностей чи гарних рис. Ми намагатимемося зібрати усі ці якості як конструктор і показати їх у найвигіднішому світлі. Порадами і діями ми зробимо з усіх учасників цілісних персонажів, які не залишать байдужим жодного глядача.

    Чи є у вас вже фаворити? Хто, на вашу думку, здобуде перемогу у шоу?

    - Зараз дуже рано думати про перемогу: ніхто не знає, як той чи інший конкурсант проявить себе на сцені. Хтось може знітитися і виступити гірше, інший – навпаки покаже стовідсотковий результат у прямому ефірі. На кастингах були хлопці та дівчата, які змогли мене здивувати. Той з них, хто зможе підтримувати інтерес до себе протягом усього проекту, хто буде інтригувати і дивувати глядача, той і стане найкращим у цьому проекті.


    Креативний продюсер «Суперзірки» Жанна Бадоєва: кожен талант зберемо як конструктор!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.