Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабріка зірок - Суперфинал. Цибульській наснилася Ніна Матвієнко


    25 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Фабріка зірок - Суперфинал. Цибульській наснилася Ніна МатвієнкоНародна артистка України допомогла учасниці проекту "Фабрика. Суперфінал" визначитися з вибором пісні. На недільному гала-концерті Оля виконала пісню Тіни Кароль "Ноченька". Номер вийшов дуже гарним, і Цибульська заслужено отримала від журі максимальну кількість балів - 30.

    Але, як поділилася Оля незадовго до початку концерту, обираючи пісню для цього концерту, вона розгубилася.

    Фабріка зірок - Суперфинал. Цибульській наснилася Ніна Матвієнко


    - Я довго не знала, що співати, - розповіла переможниця Першої "Фабрики зірок". - Я вибирала між "Ніченькою" та сучаснішими композиціями. Стала радитися з усіма, а потім уночі мені наснилася Ніна Матвієнко. Нібито ми сидимо з нею поруч, і вона каже: "Донечко, не хвилюйся. Ну й нехай у когось будуть сучасні пісні, а ось у тебе - не пісня, а душа".

    Після цього сну Оля вже точно знала, що співатиме "Ноченьку". Спеціально під цей номер дизайнер Назар Дідик пошив для Олі "повітряну" сукню.

    - Спершу сукня була пошита з довгим шлейфом, - розповідає Оля. - Але після першої репетиції її довелося обрізати. Згідно з задумом режисера-постановника, якоїсь миті я з басейну, де стою босоніж, "злітаю" у повітря. Ми спробували все це проробити в концертному вбранні. Відразу з'ясувалося: плаття, коли намокає, стає настільки важким, що піднятися в ньому дуже складно.

    До речі, на трапецію мужня дівчина "злетіла" без усілякої страховки, тримаючись лише за руки каскадера.

    - Чесно кажучи, було дуже страшно, - зізналася після виступу Оля. - І мені, і хлопцю, що мене тримав, адже він відчував себе відповідальним за мою безпеку. Слава Богу, все вийшло, як планувалося. Правда, у мене на зап'ястях залишилися невеликі синці, але це все пусте.



    Фабріка зірок - Суперфинал. Цибульській наснилася Ніна Матвієнко

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.