Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Вечори у ТБ-компанії: «суперзірок» і тут, і там показують!


    25 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Вечори у ТБ-компанії: «суперзірок» і тут, і там показують!Незмінним атрибутом щоденного розпорядку учасників проекту є перегляд формату шоу. Проте найжаданішими для них є вівторки та середи, коли «Суперзірку» можна подивитися на телеканалі "1+1".

    Останній ефір нагадав конкурсантам, через які випробування їм довелося пройти, щоб тепер їхні імена знала вся Україна.

    Деякі просили перенести урок вокалу, щоб встигнути подивитися передачу, а комусь було майже байдуже. «Навіщо мені дивитися, як нас відбирали у Трускавці? – каже Назар Голей. – Я ж там був, сам усе бачив. Навряд чи дізнаюся щось нове, що пройшло повз мене». Інші ж навпаки з нетерпінням чекали початку шоу, коментували кожну своя появу на екрані та з легкою ностальгією згадували своїх друзів, що були у ТОП-100, проте не потрапили до фіналу.

    Вечори у ТБ-компанії: «суперзірок» і тут, і там показують!


    Деяким перегляд приніс не надто позитивні емоції. «Перебування у Трускавці було досить складним для мене, - ділиться Діляра Алівапова. – Саме тому дивитися це все знову на повторі немає вже ніяких сил. Я б воліла забути усе, що сталося, як страшний сон. Сподіваюся, що подальша моя участь у проекті буде позбавлена скандального присмаку».

    Дуже задоволені побаченим у «Суперзірці» залишилися Олег Нікіфоров та Уляна Малиняк. Олег був дуже засмучений, що його участь у кастингу пройшла майже непоміченою для глядача. «Моя жінка передивилася усі передачі, і мене показали тільки на кілька секунд, коли я отримав згоду від журі на потрапляння до ТОП-100, - розповідає Олег. – Проте зараз я дуже задоволений, адже в ефір потрапили майже усі номери, в яких я брав участь».

    Уляна ж чекала передачу з інших причин. «В анонсі «Суперзірки» показували кадри, де я плачу. І до сьогоднішнього дня мені дзвонили друзі та знайомі, щоб запитати, чому в мене сльози, та невже мене не взяли у шоу, - говорить Уляна. – Тепер, після перегляду все стало на свої місця. А той факт, що я плакала, налаштовує мене тільки на те, що надалі моя участь у проекті пройде виключно з посмішкою на обличчі».

    Переживання конкурсантів набирають обертів. Менше ніж за тиждень вони вперше вийдуть на сцену та продемонструють свої шоу-номери у прямому ефірі. Дочекайтеся!



    Вечори у ТБ-компанії: «суперзірок» і тут, і там показують!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.