Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий канал: "Вороніни": міліцейські брюки для нареченої


    25 марта 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Новий канал: "Вороніни": міліцейські брюки для нареченоїЗа одягом, як відомо, зустрічають. А вже якщо це костюми для героїв серіалу, то значення одягу зростає на багато разів! Костюмери ситкому “Вороніни” (Новий канал) докладають багато зусиль, щоб персонажі виглядали яскраво і цікаво.

    При цьому основний принцип підбору костюмів для сімейства Вороніних - все має бути по-домашньому. Тому костюмерна серіалу вже ломиться від величезного числа джинсів, різноманітних кофтинок і футболок.

    Акторські переваги

    Зрозуміло, що в кожного з акторів - свої уподобання в одязі. Наприклад, Катерина Волкова (по серіалу - Віра) любить зніматися в просторих туніках. А Георгій Дронов (він же - Костя) буквально “закохався” у фіолетовий светр, у якому кілька разів з’являвся на знімальному майданчику його герой. Але подарувати його акторові поки не можуть: до кінця зйомок светр повинен залишатися в костюмерній - а раптом ще знадобитися? Для Бориса Клюєва (в сіткомі - Микола Петрович, Костін тато) часто підбирають сорочки у клітинку і прості спортивні штани. Стилісти прагнуть максимально “спростити” зовнішність цього актора, що не так-то легко, з огляду на “породисті” риси обличчя Бориса.

    Новий канал: "Вороніни": міліцейські брюки для нареченої


    Буває, костюмери беруть речі напрокат. Так було з весільним платтям для Віри. Його взяли на час в ательє, але, щоб у кадрі воно виглядало нарядно, прикрасили стразами і пайєтками. А от фату і взуття купували окремо.

    Вінтаж зі складу

    Довго довелося шукати костюми для серії, де старші Вороніни згадують свою молодість. Георгія Дронова тоді переодягали в молодого Миколи Петровича Вороніна, а Катерину Волкову - в Галину Іванівну. Знайти вінтажний одяг у магазинах не вдалося, що зрозуміло. Виручили спецсклади одягу, де спеціально для кінозйомок зберігають речі різних часів.

    Бувають моменти, коли костюмерам доводиться самостійно шити костюми для героїв. Так, наприклад, за сюжетом, в одній із серій наречена Льоні одягає його штани і повністю в них “тоне”. Щоб кадр виглядав смішно, одяг довелося спеціально шити: штани скроїли з двох пар формених міліцейських штанів.

    А ось у самого Льоні міліцейська форма як там не є справжня. Справа в тому, що “просто так” купити її неможливо, а пошиття займає багато часу. Тому співробітникам серіалу довелося написати особливу заявку з проханням дозволити їм купити форму у Спеціалізований магазин.

    Дивіться “Вороніни” на “Новому каналі” по буднях.

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.