Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ICTV: Журналіст програми «Факти. Спорт» став лауреатом Асоціації спортивних журналістів України


    24 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    ICTV: Журналіст програми «Факти. Спорт» став лауреатом Асоціації спортивних журналістів УкраїниТелеканал ICTV вітає журналіста спортивно-інформаційної програми «Факти. Спорт» Івана Блохіна з перемогою у номінації «Золоте перо і голос АСЖУ» конкурсу «Підсумки спортивного року».

    Премію отримують автори найкращих спортивних статей, радіоматеріалів чи телесюжетів. Урочисте вручення нагород номінантам відбулося під час ІІІ з’їзду Асоціації спортивних журналістів України.

    Уже 10 років поспіль АСЖУ збирає кращих спортивних журналістів України, провідних атлетів і тренерів країни, ветеранів спорту, аби назвати десятку найсильніших спортсменів України, кращого тренера і команду. А також відзначити імена кращих журналістів країни, ЗМІ та спортивні відділи.

    ICTV: Журналіст програми «Факти. Спорт» став лауреатом Асоціації спортивних журналістів України


    — Це комплексна нагорода за низку спортивних сюжетів, зокрема, і про неолімпійські види спорту, — коментує Іван. — Ця премія — результат спільної праці усього відділу «Факти. Спорт» на чолі з його головним редактором і ведучим Андрієм Ковальським. Я б не відбувся як спортивний журналіст, якби не ICTV. Канал зацікавлений у висвітленні спортивних новин, тому ми завжди працюємо з останніми подіями, прагнемо подавати найцікавішу і найактуальнішу інформацію зі світу спорту.

    До складу Асоціації входять представники усіх ЗМІ, фотожурналісти та спіробітники прес-служб спортивних клубів. За мету вони ставлять собі захист законних творчих, соціальних, економічних, вікових, національно-культурних, спортивних та інших інтересів своїх членів як в Україні, так і в інших країнах.


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.

    Источник: Пресс-служба телеканала "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.