Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    19 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV! Завершилися зйомки перших випусків популярного шоу «Велика різниця по-українськи». Пародії на найяскравіші українські телепроекти з'являться в ефірі вже на початку квітня. На глядачів чекає справжній музичний подарунок від ведучих телеканалу ICTV!

    Такими ви їх ще не бачили! У новій рубриці «скетч із зіркою» відомі люди з'являться в абсолютно несподіваних амплуа. Першими на експеримент погодилися ведучі телеканалу ICTV - Андрій Куликов, Костянтин Стогній та Микола Луценко. «Володар свободи», «супермент у законі» та «король погоди» заспівають справжній реп!

    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    Костянтин Стогній та Микола Луценко почували себе в нових образах досить комфортно: «Я в душі репер, - зізнається незмінний ведучий прогнозу погоди на ICTV, - мені незручно в піджаку, у ньому відчуваю себе директором пилорами».

    А ось Андрію Куликову реперський образ довелося приміряти вперше: «Я вносив деякі корективи у сценарій. Наприклад, відмовився пити спиртні напої в кадрі, адже алкоголь не вживаю вже сімнадцять років. А досвід читання речитативом у мене вже був, ще під час роботи на радіо».

    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    Для створення реперського музичного кліпу на замовлення «Великої різниці» виготовляли спеціальні прикраси, серед яких був золотий ланцюг з підвіскою «ICTV» для Костянтина Стогнія, приганяли рожевий кабріолет і навіть підпалювали сміттєві баки.

    Під перо сценаристів «Великої різниці по-українськи» потрапляють лише популярні проекти. Шоу «Україна має талант» перенесли в Рим. До складу журі конкурсу увійшли — чемпіон танцювального шоу «Сиртакі із зірками» Влад Яміус, ведучий проекту «Караоке в Колізеї» Ігор Кондратюкіус, і, звичайно ж, Слава… Цезарю, в журі ще й Фролова!

    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    Боротися за головну нагороду шоу – за власне життя будуть не прості римляни. З автономної республіки Галія приїхали випускники філії інституту культури Поплавскіуса Астерікс і Обелікс. Дивувати патриціїв «галичани» будуть за допомогою куплетів: «Що нам подвиги Геракла і слабак той Одіссей, ти спробуй на майдані в мороз стояти за сто рублів!»

    Міхайловус Задорнувус продемонструє вищий пілотаж ораторського мистецтва: «Я завжди казав, що римляни – великий народ! А греки – вони ж тупі! Лише тупий грек може ловити в річці рака на власну руку! Греки точно не римляни! Лише справжня римська жінка може і до палаючих Помпеїв увійти, і Троянського коня на скаку зупинити!»

    Свої таланти продемонструють рядові римляни, воїни Спарти і навіть народ Мойсея, що випадково забрів до Риму по дорозі з Харкова. А як журі оцінять самих себе? Дивіться у «Великій різниці по-українськи!»

    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    «Фабрика зірок – найбільший розповсюджувач хвороб в Україні. Я Маша Єфросиніна, і я тут для того, щоб постійно сміятися і передавати слово своєму колезі» - з такого вітання почнеться пародія на фінальний звітний концерт «Фабрики зірок». Але цього разу концерт відбудеться не в Києві, а в єдиному місті країни, де ще залишилися хоч якісь таланти. А у якому – дізнаєтесь під час ефіру!

    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    «На фабриці зірок можна дивитися нескінченно на три речі, і всі вони одягнені на Діму Коляденко» - говорить ще один ведучий шоу Андрій Доманський. А ось сам хореограф та шоумен у захваті від пародій: «Мені подобається все, що робить «Велика різниця», - говорить Діма Коляденко, - пародії на мене стають все кращими і кращими. Приємно, що мене пародіюють, отже, я популярний.

    «Велика різниця по-українськи» скоро в ефірі на ICTV!


    Як зустрічала Україна своїх олімпійців? Про що співає група «ТІК»? Кому пишуть лист козаки з живої картини Рєпіна? Дивіться у перших випусках пародійного шоу «Велика різниця по-українськи» на ICTV!


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.


    Источник: Телеканал "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.