Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На заняттях з акторської майстерності "суперзірки" залишають своїх "гномів"


    19 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    На заняттях з акторської майстерності "суперзірки" залишають своїх "гномів"З кожним днем учасники прогресують не тільки у вокалі та хореографії, а й в акторській майстерності.

    Якщо в перший день викладач лише теоретично пояснив, що всі мають полишити свої комплекси і зажими, то наступні заняття були не тільки практичними і важкими, а вже якісно відрізнялися від попередніх.

    На заняттях з акторської майстерності "суперзірки" залишають своїх "гномів"


    Для того, щоб максимально відпрацювати, актор має бути професіоналом: відмовитися від власних емоцій, "рамок", зажимів, і показати саме задуманий образ, а не власні емоції. Майбутнім зіркам важливо розуміти, що робота на сцені дуже різниться від роботи в кіно. Адже у записі можна використовувати багато прийомів поза кадром, а на сцені вокалісти викладаються і працюють на камеру наживо. Аби зняти скутість і суб'єктивні "рамки", що заважають актору працювати, конкурсанти "пройшли кола сміху та плачу".

    У залі було поставлено уявну межу зі стільців, яка ділила простір з однієї сторони на "коло сміху", з іншої - на "коло плачу". У той час, як вся аудиторія сиділа в залі, учасники по одному працювали на сцені. За власним бажанням вони обирали перше "коло", в яке увійдуть: сміятися або плакати і кричати. Потім переходили в друге.

    На заняттях з акторської майстерності "суперзірки" залишають своїх "гномів"


    Щоб зіграти ці емоції викладач радить полишити своїх уявних "гномів, які плетуться під ногами і весь час кажуть, що ти не зможеш". Прикладом тому були моменти, коли конкурсанти тільки-но йшли на сцену, і вже по дорозі говорили, що не зможуть зіграти. У даному випадку – ні плач, ні сміх... Тому перед виходом на сцену – для якісної роботи – треба обов'язково полишити цих "гномів", яких стає все більше і більше! І переходити на рівень професійного актора!

    Якщо на перших заняттях "суперзірки" лише хнюпали та хихотіли, то наступні їхні виступи викликали в аудиторії неабиякі переживання та емоції!

    В акторській майстерності важливо, щоб це були саме відверті емоції, а не етюди, награні сценки. Робота в "колах сміху та плачу" мотивує людей зняти суб'єктивні зажими, що і заважають працювати на сцені.

    На заняттях з акторської майстерності "суперзірки" залишають своїх "гномів"


    Варто пам'ятати і те, що в роботі актора важливу роль відіграє психологія. Важливо відчувати свою роль. Наприклад, грати емоції плачу або горя дуже складно: взяти й просто так заплакати... Та це має бути відпрацьована техніка, розуміння, відчуття. В іншому випадку через свої переживання, можна "порвати" і власну душу, ще до того, як вийдеш на сцену.

    Проте викладач задоволений успіхами та прогресом "суперзірок", не полишаючи їх навчати, муштрувати, витягуючи з них не тільки сльози, а й сміх, задоволення та впевненість у собі!

    За його словами, для конкурсантів, які пройшли жорсткий кастинг, стрес та внутрішнє приниження, й потрапили вже у проект, це неймовірна можливість стати ще кращими та показати достойний результат своєї праці!

    Дивіться, як проходили інші майстер-класи для "суперзірок", у фотозвіті "Хореографія та інші страждання".


    На заняттях з акторської майстерності "суперзірки" залишають своїх "гномів"

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.