Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Хореограф "Суперзірки" Олександр Лещенко: залишаємо амбіції позаду!


    19 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Хореограф "Суперзірки" Олександр Лещенко: залишаємо амбіції позаду!Хореограф проекту Олександр Лещенко поділився професійнім досвідом та розповів про ключові моменти на шляху до перемоги.

    Якою хореографічною базою, на твою думку, мають володіти вокалісти-"суперзірки"? Від чого це залежить, на що впливає?

    - Коли є хореографічна база - це завжди добре і завжди допомагає. А якщо її немає - це не смертельно. Більш важливе природне відчуття ритму, бути відкритим до експериментів та справжнє бажання навчатися. За цих умов вокалісту підвладно не все, але дуже багато!

    На які моменти в хореографії варто звернути увагу співаку під час живого виступу, адже це не легко поєднувати?

    - Всі ми знаємо та бачили, як пашуть на сцені, скажімо, західні зірки. Вони викладаються на всі 100 і танцюють не гірше за професійних танцюристів, які працюють із ними. Звісно, якщо така праця на сцені відповідає іміджу. Я, на жаль, нікого не знаю на нашій естраді, хто хоча б трошки відповідав такому рівню. Та це зовсім не означає, що наші чимось гірші! Вважаю, що кращі. Можливо, лінуються! Тому звернути увагу треба на лінощі.

    Як хореограф цього проекту, чи можеш ти вже порадити, на що слід звернути увагу, зробити акцент нашим учасникам для подальшої плідної праці?

    - Треба всі свої амбіції залишити позаду, бути чистим аркушем та вчитися, вчитися, вчитися, на якому б рівні не знаходилась людина, яким би професіоналом вона не була, завжди є чому вчитися та куди зростати. А якщо ти вже потрапив у цей проект, окрім як працьовитості, відкритості та старанності я нічого порадити не можу. Ах, ще: усе робити з позитивом!

    Хореограф "Суперзірки" Олександр Лещенко: залишаємо амбіції позаду!


    Ти - як переможець третього сезону "Танцюю для тебе" у парі з Ганною Безсоновою - можеш поділитися власним досвідом на шляху до перемоги? Чи змінила ця подія твою професійну кар'єру і як саме?

    - Шлях до перемоги? Він завжди простий. Ми з Анею, відверто кажучи, не замислювалися під час цього самого шляху, що буде потім, до чого прийдемо. Ми дуже старалися зробити все якісно, викластися. Гідно виступити. Десь здивувати, зробити не те, чого всі очікують. Озираючись назад, бачу, що в нас це вийшло. І це не менш важливо за саму перемогу. Хочу сказати, що саме шлях дуже важливий!

    І які перспективи можуть відкритися перед потенційним переможцем нашого проекту?

    - Я гадаю, що перспективи відкриються не тільки перед переможцем, а й перед кожним учасником проекту. І все залежить від людини, наскільки яскраво вона розкриється, "полюбиться" глядачу, буде харизматичною та відвертою на сцені. А перспективи? Перспектива одна, і вона всім відома, оскільки назва проекту говорить про це – стати суперзіркою!


    Хореограф "Суперзірки" Олександр Лещенко: залишаємо амбіції позаду!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.