Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


17 марта 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін 30 березня в ефірі 1+1 розпочнуться живі концерти шоу «Суперзірка». Над ними працюватиме зіркова команда професіоналів. Юрій Нікітін, один із найкращих продюсерів країни, буде музичним продюсером «Суперзірки».

Режисером-постановником буде Вітек Покорни (Vitek Pokorny) – відомий продюсер і режисер із Чехії, за плечима якого досвід роботи над talent-шоу для чеського та словацького телебачення.

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


За словами Юрія Нікітіна, йому дуже подобається формат «Суперзірки». «Я бачу у цьому проекті реальну можливість знайти нові обличчя, свіжу кров. Попрацювати з «людьми з народу», різного віку, формату, з різними можливостями. Легше за все зробити зірку з дівчини із модельною зовнішністю і параметрами 90-60-90. Мені ж цікаво інше! Неформат та авангард – сьогоднішній тренд у всьому світі, і саме з неформатними людьми я хочу працювати та робити з них суперстар!»

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


Юрій Нікітін – генеральний директор компанії Mamamusic. Компанія продюсує таких популярних артистів як: Вєрка Сердючка, Ірина Білик, гурт NikitA, Арктика, неАнгели, Авіатор, А.Р.М.І.Я, HOLLYWOOD FM та інші.

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


Вітек Покорни працює на чеському телеканалі Nova TV, який входить до групи СМЕ. Він працював над проектами за форматом Popstars у Чехії та Словаччині. За словами Покорни, на кастингах група знайшла кілька справжніх талантів. «Я вірю у силу музики та силу емоцій – ці речі однакові у всьому світі, і саме тому шоу такого формату є популярними. Не можу дочекатися моменту, коли наші учасники покажуть глядачеві не лише свої голоси, але і свої серця і душі».

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


Генеральний директор групи 1+1 – Олександр Ткаченко – високо оцінює потенціал команди «Суперзірки». «Нікітін безперечно дуже професійний продюсер на українському ринку. А Вітек Покорни – один із кращих професіоналів у Європі. Отже, проект робитиме дуже сильна команда».

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


Нагадаємо, «Суперзірка» - нове вокальне талант-шоу, яке 1+1 виробляє за голандським форматом PopStar. У шоу беруть участь вокалісти будь-якого жанру, старші за 14 років. Після всеукраїнського кастингу журі проекту відібрало 100 найкращих учасників, які відправилися на майстер-класи із вокалу, танцю та акторської майстерності. Наступного тижня у ефірі 1+1 – щоденники майстер-класів, після яких у проекті залишиться менша частина сотні. Саме ці люди братимуть участь у прямих ефірах шоу.

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


У журі «Суперзірки» відомий продюсер та співак Потап (Олексій Потапенко), акторка та співачка Віра Брежнєва, проректор столичного інституту музики імені Глієра Юрій Зільберман. Ведучі шоу – Катя Кузнєцова та Юрій Горбунов.

Музичним продюсером шоу «Суперзірка» буде Юрій Нікітін


«Суперзірка» у ефірі 1+1 щовівторка та щосереди о 20.00

Источник: Пресс-служба телеканала «1+1»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.