Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    17 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»Телеканал ICTV приготував для глядачів подарунок – невдовзі в ефірі з'являться перші випуски масштабного шоу «Велика різниця по-українськи»!

    Під час прем'єри «Великої різниці по-українськи» ICTV одержав кращі показники новорічного вечора й став одним з лідерів ефіру. У ніч на 31 грудня проект подивився кожний п'ятий українець. ICTV вирішив продовжити зйомки одного з найпопулярніших шоу сучасності.

    Ведучими проекту, як і раніше, залишаються дотепні й неперевершені Іван Ургант і Олександр Цекало, незмінною залишиться й сценарна група проекту. Інша частина творчої групи відтепер буде українською, включаючи постановників, художників-гримерів, костюмерів і режисера.

    Крім пародій на популярні телевізійні шоу, серіали й кінофільми, глядачі ICTV побачать у "Великій різниці по-українськи" також нові "скетчі із зіркою" - сюжети, зіграні відомими людьми, музичні пародії, пародії на рекламу, рубрику "Жива картина" (пародії на світові шедеври живопису). Сміятися разом з «Великою різницею по-українськи» глядачі зможуть раз на місяць, включаючи тематичний випуск шоу під час трансляції телеканалом Чемпіонату світу з футболу.


    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    Репортаж зі зйомок (День перший)

    У перший знімальний день на майданчику спорудили справжній Колізей. Але знімали в ньому не гладіаторські бої, а відоме шоу «Рим має талант».

    Боротимуться за життя не прості римляни. З автономної республіки Галлія приїхали випускники філії інституту культури Поплавскіуса Астерікс і Обелікс.

    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    Задорнувус продемонструє вищий пілотаж ораторського мистецтва: «Тільки тупий грек може ловити в річці раків на власну руку! Греки точно не римляни! Тільки справжня римська жінка може й у палаючі Помпеї ввійти, і Троянського коня на скаку зупинити!»

    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    Після талановитих римлян місце перед камерами зайняли не менш талановиті «пандорці». На зйомки «Фільму про фільм» заглянув сам Аватар! Картину він прокоментував так: «Я взагалі не розумію, через що такий галас. Які спецефекти? Яка комп'ютерна графіка? Від початку до кінця все грали звичайні актори. У нас у Мажаївці, завдяки сусідству з хімзаводом, всі такі...»

    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    На створення образу Аватара використали в чотири рази більше гриму, ніж на героїв інших скетчів. Протягом двох годин два гримери змінювали форму обличчя актора за допомогою спеціальних накладок, нарощували волосся й навіть пришивали вуха.

    Свою думку з приводу фільму висловлять Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Микита Міхалков і навіть сам режисер фільму - Джеймс Камерон!

    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    У той же день на знімальний майданчик заглянули справжні запорізькі козаки! Для постановки цього скетчу реквізит шукали по всьому Києву, зокрема й у приватних колекціях і музеї народної архітектури й побуту «Пирогово». Тож козаки змогли в повній бойовій готовності написати лист... А кому - глядачі зможуть довідатися в одному з перших випусків «Великої різниці по-українськи»!

    ICTV розпочав зйомки «Великої різниці по-українськи»


    Источник: Телеканал "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.