Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Суперзірки" розпочали підготовку до боротьби за перемогу


    15 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    "Суперзірки" розпочали підготовку до боротьби за перемогу«Суперзірки» вже тренуються, викладачами задоволені, «домашнє завдання» виконують!

    Довгоочікувана учасниками проекту підготовка до боротьби за перемогу почалася вже сьогодні! Перший день тренувань зорієнтував їх, що буде далі. Адже відсьогодні таланти навчаються щодня акторській майстерності, вокалу та хореографії.

    Деякий час конкурсанти займатимуться на загальних тренуваннях. Лише потім – індивідуально. Тому перші заняття дають можливість майбутнім зіркам навчитися професійним основам.

    "Суперзірки" розпочали підготовку до боротьби за перемогу


    Приємно, що викладацьким колективом «суперзірки» неймовірно задоволені. Адже на занятті з вокалу викладач одразу дізналася у кого є музична освіта, а хто її не має. Тоді визначила музичні можливості кожного. Після відбулося продуктивне заняття, де «учні» мали нагоду продемонструвати свої вокальні дані та попрацювати не лише окремо, а й в колективі.
    І вже на завтра вони готують «домашнє завдання»: музичний номер у виконанні дуету або тріо.

    Учасникам дуже цікава така система навчання та власного розвитку, тому вони одразу розділилися на групи і в перервах розпочали співати прямо в коридорах приміщення.

    Цікаво, що викладач з акторської майстерності одразу попередив аудиторію, що найголовнішим критерієм в його роботі є зацікавлення саме учасників у навчанні, лише тоді це матиме сенс. Що і надихнуло конкурсантів уважно слухати та повторювати все, що їм намагається донести викладач.

    Що тут скажеш, коли учні вітали хореографа оплесками? Динамічне заняття танцями дало змогу учасникам зрозуміти, як в перспективі треба буде викладатися на повну.

    Проте, на думку самого хореографа, бойовий дух конкурсантів проявиться лише тоді, як вони вийдуть на сцену. За його словами, є багато людей, які щасливі, що потрапили в проект, але зовсім не розуміють, що з ними відбувається і що буде далі. Тому і радить учасникам проекту скоріше зібратися!


    "Суперзірки" розпочали підготовку до боротьби за перемогу

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.