Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Тренінг з акторської майстерності: «Робіть з мене хоч опудало...»


    4 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Тренінг з акторської майстерності: «Робіть з мене хоч опудало...»Наразі в учасників ТОП-100 йде майстер-клас з акторської майстерності, який веде дуже відома в колах професіоналів Жанна Бадоєва – режисер-постановник багатьох масштабних шоу та концертів, стиліст і один з креативних продюсерів «1+1».

    Тренінг з акторської майстерності: «Робіть з мене хоч опудало...»

    "Усі ви – артисти, а значить, і актори також, - пояснює конкурсантам Жанна. – А хороший актор – ніщо без внутрішнього монологу. Від того, наскільки ви переживете ситуацію, пропустите її через своє серце, залежить те, наскільки ви добре зіграєте".

    Жанна запропонувала учасникам кілька вправ. Перше – "Чистий аркуш паперу". Жанна піднімає в руках чистий аркуш, а учасники, піднявши вгору руки, повторюють все, що Жанна робить з аркушем: нахиляються, перегинають, складаються. Наприкінці листок був розірваний на дві частини. Всі зобразили це по-різному, найкреативніші зняли з себе футболку і відкинули її вбік.

    «Суперзірка». Тренінг з акторської майстерності: «Робіть з мене хоч опудало...»


    "Головне – фантазувати, а не тупо повторювати всі рухи листка", – радить Жанна.

    Вправа № 2 - "Дзеркало". Всі розбилися на пари і, дивлячись один одному в очі, синхронно повторюють рухи партнера. Вищий клас – вгадати рух твого партнера. Для прикладу Жанна взяла собі в пару Катю Кузнєцову.

    Вправа № 3 – прочитати текст або вірш з різними інтонаціями. Наприклад, ніби ти заколисуєш дитину, або тебе покинув хлопець, або наче ненавидиш людей.

    Вправа № 4 – робота в парі, потрібно обіграти ситуацію: освідчитися в коханні, не вимовляючи слово "кохаю", викликати партнера на скандал та інше.

    "Усі повинні вірити в те, що кажете, – пояснює Жанна. – Тоді у вас все вийде. І ви повинні бути партнерами на майданчику, не заважати один одному. Тоді вам повірять".

    Ця вправа викликала найбільший інтерес в учасників. Краще за всіх вийшло обіграти ситуацію у Олени з Миколаєва (на прізвисько «сексі-мама»), яка в парі з наймолодшою учасницею «ТОП-100» зіграла сувору матір, яка не пускає дочку на дискотеку, і Дімі Гарбузу, що зумів освідчитися в коханні своїй партнерці так, що в це повірили всі присутні.

    Олена на майстер-класі зіграла сувору матусю, яка не пускає дочку на дискотеку.

    «Суперзірка». Тренінг з акторської майстерності: «Робіть з мене хоч опудало...»


    Друга частина майстер-класу пройде на вулиці, у дворі готелю "Ріксос". Добре, що погода дозволяє – на вулиці яскраве сонце, можна засмагати.


    «Суперзірка». Тренінг з акторської майстерності: «Робіть з мене хоч опудало...»

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.