Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Тренінги тривають.. Виникли перші конфлікти і перші хворі!


    4 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Тренінги тривають.. Виникли перші конфлікти і перші хворі!Шлях до слави кожен проходить по-своєму. І по-різному сприймає перешкоди, що виникають на цьому шляху.

    Тренінги тривають.. Виникли перші конфлікти і перші хворі!

    Так і учасники ТОП-100 по-різному сприймають цей день. У групі вже з'явилися перші конфлікти. Після майстер-класу Лещенко зробив зауваження одній з учасниць: "Ти не вмієш сприймати критику!" "Хто? Я? Та я нормально танцювала!" "Ні, ти нічого не змогла показати..."

    Леді Га-Га, учасниця, яку Лещенко вивів з майстер-класу, каже: "Я розумію, що я не танцюю так, як треба. Я не танцюю, і не буду танцювати так, як Лещенко. По-перше, він професіонал, а я тільки сьогодні вчила цей танець. А по-друге, у кожного своя техніка. Я не ображаюсь за те, що він мене вивів, але і вибачатися перед ним не збираюся".

    «Суперзірка». Тренінги тривають.. Виникли перші конфлікти і перші хворі!


    На зауваження "ти ж кривлялася", парирує: "Я жартувала. Ми всі тут жартуємо. Він що, жартів не розуміє? Або я повинна була в ноги йому впасти?"

    Під кінець першого дня в "Ріксосі" з'явилися перші хворі. П'ять осіб із симптомами ГРЗ (висока температура і біль у горлі) звернулися по медичну допомогу. На щастя, поки що тільки одній дівчині поставили діагноз "ангіна", і призначили антибіотик. Решті – нерадикальне лікування – багато теплого пиття, імуностимулюючих препаратів і рекомендація "мовчати, щоб поберегти голос до завтра".


    «Суперзірка». Тренінги тривають.. Виникли перші конфлікти і перші хворі!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.