Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Майстер-класи шоу «Суперзірка»: так народжуються зірки


    4 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Майстер-класи шоу «Суперзірка»: так народжуються зіркиДругий день у курортному Трускавці стане першим випробуванням для ТОП-100 "Суперзірки".

    Сьогодні, 23 лютого, учасників чекає одразу три майстер-класи: з хореографії, акторської майстерності та вокалу.

    Перший майстер йде просто зараз. Хореографія від переможця відомих танцювальних проектів Олександра Лещенка.

    Після вчорашньої казки ранок для учасників ТОП-100 починається складно: підйом о 6 ранку, легкий сніданок і одразу в репетиційний зал (коференц-зал готелю "Ріксос" "Сенатор"). Появу на майданчику Олександра Лещенка зустрічають бурхливими оплесками, які несподівано переростають у імпровізоване привітання: два притупування-одне па. Цей жест якось одразу налаштовує на робоче і довірливе ставлення вокалістів до Лещенка.

    «Суперзірка». Майстер-класи шоу «Суперзірка»: так народжуються зірки


    Варто відзначити, всі підготувалися до майстер-класу по-різному. Хтось прийшов у балетках і гетрах, а хтось у кедах на платформі. Одні не забули прихопити пляшечку води, інші – пухку косметичку. Через 10 хвилин останні розуміють, що вода потрібніша – Лещенко відразу задав дуже швидкий темп. Уже лунають голоси: "А можна повільніше?", попереду у вокалістів 3 години напруженої роботи.

    "Щоби перемогти, вам потрібно буде вміти поставити шоу, - пояснює Сашко. - Тому сьогодні мені потрібна від вас не розтяжка. Основа гарного танцю – це енергія, емоції і посмішка. Тому, сьогодні ми з вами багато посміхаємося. Спочатку розминка, потім заняття танцями, після чого за півтори години ми поставимо з вами танець".

    Ті, хто спочатку скептично поставився до танцювальних па, поступово добрали смаку. Дівчата, які стоять на першій лінії, відверто симпатизують своєму вчителеві. Іноді здається, що вони готові його спокусити.

    Лещенко застосовує несподіваний хід. Після того, як відпрацьовано пару рухів, Сашко викликає на своє місце двох хлопців, які, на його погляд, найгірше впоралися із завданням. Один з них – шахтар Корній з Донецька. Спочатку Сашко просить повторити рух під музику, потім різко критикує хлопців перед усією групою, вказуючи на допущені помилки. Корній мовчки вислуховує критику, киває головою і йде на своє місце. Другий хлопець несподівано для всіх забирає кинуту на підлогу футболку і йде із зали. Учасники притихли. "І скільки людей за репетицію виженуть?" - почулося з натовпу.

    Катя Кузнєцова та Корній, шахтар з Донецька.

    Подібний хід подіяв. Тепер всі набагато старанніше повторюють танцювальні па. Наступна група виходить вже сміливіше, інші просяться самі. В паузі Корній підходить до Лещенка і просить показати йому рух, який погано виходить. У підсумку на сцену по черзі виходять не парами, а цілими групами по 4-5 осіб.

    «Суперзірка». Майстер-класи шоу «Суперзірка»: так народжуються зірки


    Слабкіші поступово починають боятися, що їх виженуть. Робота в натовпі робить свою брудну справу – коли у когось виходить краще, не кожен почне працювати старанніше. Хтось обирає тактику "кращий захист – напад". З натовпу просто під час майстер-класу лунають невдоволені вигуки: "Дурепа! Я тобі не заважаю! Сама дивись, куди ногу ставиш!"

    "Так... у Сашка такі рухи і такий темп, що одразу і не впораєшся", - резюмує ведуча кастингів Катя Кузнєцова, яка й сама має танцювальний досвід, адже стала переможницею першого сезону «Танцюю для тебе». Вона тут же, у залі, стежить за тим, як проходить майстер-клас.


    «Суперзірка». Майстер-класи шоу «Суперзірка»: так народжуються зірки

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.