Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Учасники «Суперзірки» відправились на майстер-класи у Трускавець.


    4 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Учасники «Суперзірки» відправились на майстер-класи у Трускавець.Масштабний вокальний проект «Суперзірка» на «1+1» набирає обертів.

    Всеукраїнські кастинги, які тривали майже 2 місяці, завершені – відібрано ТОП-100. Сто найспівочіших, найоригінальніших, найталановитіших українців. Але, як відомо, переможе лише один. Хто він буде – дізнаємося згодом з ефіру «1+1»!

    Але поки що сотня щасливчиків вирушила на майстер-класи «Суперзірки», які найближчими днями відбуватимуться у колоритному прикарпатському курортному містечку Трускавці.

    Усе відбувалося таким чином – збір учасників, які вирушають у подорож, був запланований на вечір 21 лютого, у Києві, на кіностудії ім. Довженка, біля знімальних павільйонів «1+1». Проте деякі з майбутніх зірок вирішили не випробовувати долю та приїхали на місце збору о… 7 годині ранку. Протягом дня учасники «Суперзірки» разом із проводжаючими – мамами, татами, родичами, друзями і здоровезними валізами й баулами, у які запаковані численні концертні костюми – чекають на автобуси «Суперзірки». Ніхто не хоче гаяти часу, тому перші репетиції розпочинаються прямо на автопарковці. Адміністратори знімальної групи проводять інструктаж, юристи «1+1» доводять до відома учасників обов'язкові правила, яких мусять дотримуватися абсолютно усі. Найсуворіше серед останніх – табу на секс! Ніхто з учасників під час проекту не може шукати ласки та любові у колі майбутніх суперзірок та членів знімальної групи.

    «Суперзірка». Учасники «Суперзірки» відправились на майстер-класи у Трускавець.


    Нарешті, об 11 годині вечора адміністратори оголошуються посадку. Три великих забрендованих автобуси зі знімальною групою та молодими виконавцями, які прагнуть стати суперзірками вирушають у подорож. За зізнанням свідків, подорож була веселою, співоча автоколона неодноразова привертала увагу працівників ДАІ, адже молоді та невгамовні люди співали протягом всього шляху. Даїшники зупиняли автобуси для перевірки документів, але дізнавшись, що це колона шоу «Суперзірка» миттєво відпускали.

    «Суперзірка». Учасники «Суперзірки» відправились на майстер-класи у Трускавець.


    Прямо в автобусах почали складатися нові творчі колективи – дуети, квартети, квінтети та секстети. Учасники згадували все нові і нові пісні, репертуар дивував своєю різноманітністю. Дехто з музикантів узяв із собою свій інструмент – було кілька гітар, марокаси, сопілка і навіть один бубон. У жодному автобусі водії не вмикали радіоприймачі – в тому не було потреби, адже кожен автобус був укомплектований кількома десятками хороших вокалістів.

    Прибуття на місце призначення відбулося о 13 годині понеділка, 22 лютого.

    «Суперзірка». Учасники «Суперзірки» відправились на майстер-класи у Трускавець.


    Персонал та відпочиваючі респектабельного трускавецького санаторія «Ріксос» поінформовані про те, що на деякий час їхнє життя стане більш яскравим. Кілька поверхів готелю будуть співати. Для трохи стомлених дорогою мандрівників «Ріксос» - це справжній рай. Увесь понеділок вони відпочивають – бавляться у басейні, грають у боулінг, катаються на снігоходах, лижах та сноубордах.

    Працівники ресепшн у захваті від Каті Кузнєцової, яка вже у перший день влаштувала автограф-сесію.

    Враження у учасників дуже позитивні. Майже ніхто з сотні ніколи не був в п'ятизірковому готелі «Ріксос», а деякі ніколи не були у Трускавці. Усі в захваті. Подобається усе – смачна їжа, комфортабельні номери, веселі розваги та сама атмосфера свята. Але попри усі радощі деякі учасники відчувають певну напругу – що відбуватиметься завтра? Які випробовування чекають на учасників?


    «Суперзірка». Учасники «Суперзірки» відправились на майстер-класи у Трускавець.

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.