Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Віра Брежнєва: "Більше енергії, більше драйву, нічого не бійтеся!"


    4 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Віра Брежнєва: "Більше енергії, більше драйву, нічого не бійтеся!"Іще під час проведення кастингів "Суперзірки" суддя шоу Віра Брежнєва поділилася враженням від проекту, учасників, а також розповіла про нещодавні важливі події у її житті.

    - Віро, скоро ваш день народження, напевно, буде багато подарунків. Як ви до них ставитеся? Більше любите дарувати чи отримувати?

    - І те, і інше. Адже сенс подарунків – приділити увагу. Я люблю і сама виявляти увагу до своїх близьких і коханих людей, і в рівній мірі люблю від них її одержувати. Тому я дуже позитивно ставлюся до всього, що стосується подарунків, але я не вважаю, що для них потрібен якийсь привід. Я можу дарувати подарунки без приводу, і сама дуже люблю сюрпризи і несподівані знаки уваги.

    - Які подарунки найбільше запам'яталися?

    - Дозвольте залишити це в секреті – це особисте.

    - Віро, що для вас означають гроші, чи легко ви їх витрачаєте? Чи не вважаєте ви себе марнотратом?

    - Я не марнотрат, тому що в мене було таке дитинство і така юність, які не дозволяють мені ставитися до грошей легковажно. Навіть попри те, що я добре заробляю, я дуже обережно ставлюся до грошей. Але при цьому не ставлю їх понад усе.

    «Суперзірка». Віра Брежнєва: "Більше енергії, більше драйву, нічого не бійтеся!"


    - Де проведете свій день народження? У родинному колі?

    - Поки що не знаю, якщо чесно. Я думала полетіти куди-небудь – от просто на один день, що називається, «змінити картинку». Але 2-го лютого у нас кастинг «Суперзірки» у Харкові, і я повернуся додому тільки пізно ввечері і, природно, втомлена. Знаєте, як буває – іноді все плануєш заздалегідь, а іноді все складається спонтанно. Я ось чекаю такого спонтанного розвитку подій.

    - Віро, у вас зовсім крихітна дитина – друга донька. Як ви зважилися взяти участь у проекті? Все-таки це досить трудомісткий процес?

    - Так, це дійсно трудомісткий процес, але зараз, на щастя, кастинги йдуть у нас раз на тиждень, в середньому, і я можу вибратися на день.

    - Є з ким залишити?

    - Так, на матусю і няню. Я вже все налагодила, все проконтролювала, головне – щоб доглядали за дитиною. Звичайно, я ніколи не поїхала б, наприклад, на місяць. А ще великий плюс – шоу виходитиме у прямому ефірі «1+1», відповідно, до ефіру я точно буду вдома. Нікуди не буду їхати.

    - Віро, як ви так швидко повернулися в таку чудову форму?

    - Дякую за комплімент. Відверто кажучи, я і під час вагітності намагалася особливо не роз'їдатися. Їла все, але без надлишків. Просто збалансовано харчувалася, хоча що таке звірячий апетит під час вагітності, я відчула на собі. Дійсно, їсти хотілося постійно. Але це всього лише питання сили волі. Крім того, мені пощастило з генетикою – моя мама народила чотирьох дітей, але й сьогодні у відмінній формі. Ну, а зараз ще і підключила свій спорт – входжу у звичний графік. Я досить суворо до себе ставлюся, мені важливо мати гарний вигляд – перш за все, для самої себе. Ну і, крім того, це ж частина моєї професії.

    - Шкідливих звичок довелося позбуватися під час вагітності?

    - Ні, тому що в мене немає і не було шкідливих звичок. Я ніколи не курила, не приймала наркотиків. Бокал хорошого вина в хорошій компанії, звичайно, випити можу, але без надмірностей.

    - Віро, канал «1+1» і команда проекту «Суперзірка» провели вже більшу частину кастингів. Які враження від претендентів?

    - Загалом, неоднозначні. Були люди, які, безумовно, радували. Були моменти, які й засмучували, і хвилювали, особливо – неадекватні реакції людей...

    - Віро, що особисто для вас є найскладнішим у ролі члена журі «Суперзірки»?

    - Казати «ні». Тим більше, що доводиться відмовляти іноді навіть обдарованим людям, але в якійсь вузькій сфері! Тобто, вони, наприклад, мають гарний голос, або, припустімо, акторські дані... Але при цьому немає харизми та індивідуальності. Ми ж ще думаємо, як далі працювати з цими людьми, наскільки вони гнучкі для цієї роботи, наскільки вони готові до неї? Радує те, що є люди, які виділяються і своєю поведінкою, і ставленням до творчості, до мистецтва, своїм бажанням, прагненням – є такі люди, які хочуть жити творчістю.

    - Чи часто ви сперечаєтеся з іншими членами журі - Потапом і Юрієм Зільберманом?

    - Ми рідко сперечаємося. Іноді можемо спробувати переконати один одного. Я довіряю колегам. Кожен з нас – профі у своїй ніші. Юрій Абрамович – заслужений діяч мистецтв України, представник академічної школи, проректор одного з найавторитетніших музичних ВНЗ у країні. Потап – успішний продюсер і артист. Ми доповнюємо один одного, адже оцінюємо претендентів за різними критеріями. І ми вибираємо різних людей. Ось чому в нас є така велика розбіжність, наприклад, за віком. Нам важливо, щоб глядачам було цікаво дивитися шоу «Суперзірка» - всім, і молодим дівчатам, і людям середнього віку і тим, хто старше.

    - Віро, ви самі б узяли участь у подібному шоу?

    - Думаю, так. Власне, моя кар'єра свого часу і починалася з кастингу. Тому я дуже добре розумію хвилювання претендентів. Я знаю, як буває страшно виходити на сцену і стояти там у світлі софітів, як складно долати страх, як болісно чекати рішення журі. Я все це знаю по собі.

    - Ваш досвід роботи в кіно що для вас значить? Ви ж нещодавно знімалися в продовженні «Кохання у великому місті».

    - Так, я у вересні 2009 року закінчила зйомки. Мені дуже сподобалося. Тим більше, що знімаючись у другій частині, я вже була більш знайома з усією кіношної кухнею.

    - Органічно почувалися?

    - Так, і органічно почувалася, і краще розуміла команди, які дає режисер. Тобто, коли ти розумієш, чого від тебе хочуть, - набагато легше. На самому початку було важко – адже досвіду в кіно не було. Зараз набагато цікавіше, і сценарій, мені здається, сильніший. І мені дуже подобаються мої партнери по фільму.

    - Дружите?

    - У нас в усіх дружні стосунки.

    - А з кимось із ВІА-ГРИ підтримуєте стосунки?

    - Дуже теплі стосунки залишилися з Альбіною. І іноді перетинаємося в спільних компаніях з Олею Романовською. Більше ні з ким.

    - Подейкували, що Надія Грановська-Мейхер запросила вас бути свідком на весіллі?

    - Це не так.

    - А в кіно ще будете зніматися, якісь пропозиції є?

    - Ви знаєте, у зв'язку з кризою в кіноіндустрії теж відбувся певний спад, але в якомусь сенсі це добре. Відпали нецікаві комерційні проекти «швидкого заробляння грошей». І, у зв'язку з цим, таких пропозицій, які надходили мені ще рік тому – наприклад, зіграти дружину чи коханку якогось олігарха, що мені зовсім не імпонує, вже зараз не буде. Тим більше, я була вагітна, тому в принципі якийсь час не розглядала жодних пропозицій. І тільки зараз я поновила свою діяльність.

    - Якою ви бачите себе і свою кар'єру років через 10?

    - Я не замислююсь про настільки далеке майбутнє.

    - Ви живете сьогоднішнім днем?

    - Можна сказати так – я живу найближчим майбутнім.

    - Не спадало на думку стати продюсером? І чи часто приходять листи з проханням про допомогу в розкручуванні? Адже навіть на кастингах «Суперзірки» вам вже неодноразово пропонували стати продюсером.

    - Я отримую задоволення, коли сама працюю, і поки що про продюсерство я не замислювалася. Для того, щоби бути продюсером, потрібно бути різносторонньою особою з багатьох поглядів – і в творчому плані, і в менеджменті, багато в чому. І з приводу прохань – ну, ось, пару разів писали – типу, Віро, стань моїм продюсером...

    - Хтось навіть використав освідчення в коханні...

    - Так, але це все акторство. Я це розумію, і я дуже скептично ставлюся до багатьох зізнань. Я повинна знати людину, щоб повірити, що мені щиро зізнаються в якихось почуттях. А що стосується якихось листів, прохань, вони більше приходять до мене на пошту благодійного фонду. І ось там це справжні листи про справжню допомогу. Поки що між категоріями «Віра Брежнєва» і «продюсер» я не можу поставити не те що знак рівняння, але навіть знак приблизно!

    - Із сестрами ви спілкуєтеся?

    - Так, звичайно. Ми дуже близькі за духом, але так сталося, що всі живемо в різних містах. У мене одна сестра живе у Греції, друга – в Москві, а третя – у Києві, і з нею ми, напевно, частіше бачимося. Але при цьому ми всі постійно зідзвонюємося, обмінюємося текстовими повідомленнями і дбаємо одна про одну.

    - Віро, ви казали, що з дітьми вам дуже допомагають мама та няня, а домашнім господарством залишається час займатися?

    - У домашніх клопотах у мене є помічники, у кожного з яких – своя сфера відповідальності. Я, в основному, керую всіма цими процесами, попередньо налагодивши всю цю систему. Природно, коли дозволяє час, коли я вдома, я переймаюся всіма побутовими питаннями. А сама я – інколи так буває – дуже люблю розкладати речі по своїх місцях, перекладати, систематизувати, щось викидати, наприклад, старі речі. І потім вже люди, які працюють зі мною, підтримують встановлений мною порядок.

    - Який секрет популярності від Віри Брежнєвої?

    - Насправді, для мене моя популярність – це загадка. Тому я не знаю секретів.

    - Що ви побажаєте учасникам «Суперзірки»?

    - По-перше, потрібно добре підготуватися, підібрати правильний репертуар, який максимально яскраво може вас показати. По-друге, не всі знають, що треба співати без музичного супроводу, хіба що з собою ви принесете свій інструмент. По-третє, постарайтеся подолати хвилювання. І головне, - більше енергії, більше драйву, нічого не бійтеся! Проявіть себе і непоміченими ви не залишитеся!


    «Суперзірка». Віра Брежнєва: "Більше енергії, більше драйву, нічого не бійтеся!"

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.