Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Потап: «Хочемо знайти СПРАВЖНІХ дівчат, жінок, хлопців...»


    4 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Потап: «Хочемо знайти СПРАВЖНІХ дівчат, жінок, хлопців...»Шоумен і продюсер Потап більше місяця роз'їжджав Україною з Вірою Брежнєвою і професором Юрієм Зільберманом – їхнє тріо відбирало таланти для нового проекту «1+1» - шоу «Суперзірка».

    Кажуть, що вже надивилися всілякого... Хоча, наприклад, Потап не відмовляється від своїх слів, що для нього місце в журі цього проекту дуже почесне.

    Про проект

    Після завершення третього сезону «Танцюю для тебе» канал «1+1» вирішив звернути свою увагу не лише на танцюючих людей, а й на співаючих. Підготовка до нового масштабного шоу каналу - «Суперзірка» - почалася з перших чисел січня, і продовжилася кастингами містами України.

    «Суперзірка» - це ліцензійна версія міжнародного вокального формату Popstars, який був реалізований вже в 67 країнах світу, зокрема в Німеччині, Нідерландах та Австралії, а тепер дістався і України. У конкурсі беруть участь усі бажаючі, оскільки формат не встановлює жодних вікових і жанрових обмежень. Організатори запрошують виконавців у будь-якому складі і будь-якого рівня професіоналізму: від солістів до ансамблів і від тих, хто вже виступає на сцені – до любителів поспівати з друзями вдома під гітару. Єдина вимога до віку – кандидатам має бути більше 14 років.

    У ролі суддів - екс-«ВІА Гра», співачка Віра Брежнєва, шоумен і продюсер Потап, а також проректор інституту Музики ім. Глієра, професор Юрій Зільберман. Старт шоу в ефірі «1+1» призначений на 9 березня. Нагорода переможця «Суперзірки» чекає чимала – 1 млн гривень.

    Потап (Олексій Потапенко)

    «Суперзірка». Потап: «Хочемо знайти СПРАВЖНІХ дівчат, жінок, хлопців...»


    - Олексію, не секрет, що зараз на ТБ дуже багато «вокальних» форматів. Як і «танцювальних». Чим особисто вам цікавий проект «Суперзірка», що в ньому привабливого?

    - Справа в тому, що телеканал «1+1» надав мені як члену журі верховну свободу вибору, тому в мене є гарна можливість відбирати не просто солоденьких форматних дівчаток і хлопчиків, а реально цікавих артистів, які можуть стати суперзірками. Це по-справжньому харизматичні особистості, музиканти, вокалісти і хороші люди, які зможуть зачепити публіку. Вже з самого початку цей проект уникає так званої «пластмаси» і «пінопласту», властивих нашому сучасному шоу-бізнесу. Ми за це дійсно боремося і хочемо знайти не штучних, а справжніх дівчат, жінок, хлопців і чоловіків на роль суперзірки.

    - Можливо, вам цікавий цей проект з продюсерської точки зору? Чи не збираєтеся формувати свій клан виконавців?

    - Безумовно, з продюсерської точки зору, він мені теж цікавий. Не приховую, що я, як продюсер, хотів би знайти цікавого артиста, але після відбіркового туру в кількох містах я почав трохи сумніватися. Але досі шукаю тих, з кого можна зробити суперзірку в рамках проекту і після проекту, і поза проектом. Крім того, вважаю, що такі кастинги дуже корисні, вони відкривають мені очі на сучасний стан мозку українського споживача, я знайомлюся з їхніми думками, дізнаюся їхні інтереси, пісні, які вони слухають і співають. Хоча багато конкурсантів на мене ображаються за жорсткість в оцінках, але, на жаль, шоу-бізнес, він такий жорсткий і є, в нього пройдуть лише ті, хто не ображатися, а зможе переступити через себе і всіх порвати.

    Скажу, що боротьба йде жорстока, і ми це дуже сильно відчуваємо на собі. Віра правильно якось сказала: відмовляєш людині – і йде така хвиля негативу, там кричать за спиною: «Все, Потапе, твоя кар'єра закінчена! Нехай він вийде до нас сюди на вулицю!» І я навіть просив канал поставити нам охорону, тому що ми хочемо говорити саме те, що думаємо. Це, звичайно, свідчить про те, що ми на порозі справжнього шоу-бізнесу. У наш час тільки зараз з'являються папараці, і лише зараз з'являється шоу-бізнес. І ми сподіваємося знайти тих людей, які не боятимуться бути суперзірками – це найскладніше, тому що люди виходять і бояться всього, і якісь всі зашорені.

    - Яке враження від кастингів в Сімферополі та Одесі?

    - Все було дуже мило, але скуто. Конкурсанти сором'язливі, соромляться проявляти себе, якось слабко підготовлені. Чесно кажучи, я хотів би більшого. Але мабуть, роль відіграла специфіка кримського регіону, їхня культура, яка відрізняється від нашої. Хоча були й дуже цікаві приємні хлопці та дівчата. Ми зібрали абсолютно незвичайних персонажів. Але мені здається, що всі суперзірки сидять вдома і чекають свого шансу, тому я прошу їх акумулюватися і прийти на кастинг, щоб ми їх побачили і взяли на проект.

    - Чи пройшов у другий етап хтось, хто вам не сподобався?

    - Було один раз, відбірковий тур пройшла дівчинка, яка мені зовнішністю не сподобалася, але двоє моїх колег – Віра Брежнєва та Юрій Зільберман пропустили її за гарний голос. Так, вона співає дуже добре, відмінний вокал, але зовнішність сіренька. Я не кажу, що її не можна пускати на шоу, може, дійсно потрібно дати їй шанс, але я свою думку висловив. Хоча в основному в нас з Вірою Брежнєвою та Юрієм Зільберманом особливих суперечностей не буває, а якщо й бувають, то це дуже рідкісні і поодинокі випадки.

    - Чи були незвичайні, може, екстравагантні номери, які справили на вас враження?

    - Іноді трапляються дуже цікаві та дивовижні учасники. Наприклад, один хлопець зняв з себе одяг, а на його тілі було написано: «Я люблю Віру Брежнєву», а ще дівчинка співала: «Потапе, я тебе люблю!» У Сімферополі на кастингу хлопець розбив годинника, розгромив мобільний телефон, розкидав гроші, закотив істерику. Було багато різних фриків. А ще пройшов відбірковий тур абсолютно божевільний хлопець, який співав пісню про дятлів. Не думаю, що в нього буде майбутнє у цьому проекті, але через оригінальність ми вирішили його пропустити.

    - Ваше спостереження – які пісні, які жанри домінують?

    - У принципі, всі вокалісти між собою схожі. Це завжди сором'язливі, милі і абсолютно не готові до шоу-бізнесу люди. Вокалісти, виконання вокальних партій і шоу-бізнес, суперзірковість – це різні речі. Зазвичай вокалісти вибирають матеріал, у якому можуть показати характер свого голосу, обсяг, красу – а це красиві великі партії, такі співає, наприклад, Лара Фабіан «Адажіо», Микола Басков «Шарманка». Але ми шукаємо людей, які готові експериментувати. Нехай вони зляться на мене, дратуються, але вони нехай задумаються над тим, чим зможуть здивувати. Тому що перше, що я хочу запитати у конкурсантів – чим сьогодні будемо дивувати, чим відрізняєшся від інших? Коли виходить на сцену 17-річна дівчинка і співає пісні Тамари Гвердцителі – це похвально, але я не думаю, що так має бути. На чому ми будемо будувати шоу-бізнес? На Ані Лорак і Тіні Кароль? Я не згоден. Це самобутні артисти, які зробили себе самі, а нам потрібні нові імена, нова харизма, нове звучання, саме тому я жорстко ставлюся до всіх переспівів.

    - Ладнаєте ви з колегами-суддями, зокрема, з Вірою Брежнєвою? Чи збігаються ваші уподобання?

    - У принципі - так. Ми дуже демократично оцінюємо учасників, у нас немає гарячих суперечок, ми всі розуміємо, ми всі професіонали, кожен з нас на своєму місці. Ми всі бачимо, хто з учасників гідний бути на проекті, а хто ні.

    - На ваш погляд - наші люди люблять співати? І чи вміють це робити?

    - Наші люди дуже люблять співати і дуже багато хто вміє це робити. Але любити і вміти співати – це ще не означає бути суперзіркою. Іноді суперзірками стають люди, які зовсім не вміють і не люблять співати. Але внутрішній зірковий фонтан з них так плеще, що своєю енергетикою вони покривають мільйонну публіку.

    Світлана ЦИБАНЬОВА


    «Суперзірка». Потап: «Хочемо знайти СПРАВЖНІХ дівчат, жінок, хлопців...»

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.