Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    З 1 березня тільки на «MTV Україна» дивись чотири яскраві кліпи-прем’єри від Робі Вільямса, Rammstein, Black Eyed Peas та Rihanna!


    3 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    З 1 березня тільки на «MTV Україна» дивись чотири яскраві кліпи-прем’єри від Робі Вільямса, Rammstein, Black Eyed Peas та Rihanna!Розпочни весну яскраво разом з MTV Україна! З 1 березня дивись чотири відеопрем’єри! Вирушай у міжгалактичну подорож разом із Робі Віліамсом у його новому кліпі «Morning Sun», зазирни у майбутнє з Black Eyed Peas у відео «Imma Be Rocking That Body», відірвись на повну з Rammstein у «Ich Tu Dir Weh» та насолоджуся яскравими образами Ріанни у стилі поп-арт у кліпі «Rude Boy»! Не пропусти ексклюзивне відео від виконавців світового рівня разом з «MTV Україна»!

    Такими ми ще їх не бачили! Робі Вільямс заспівав справжню баладу та зробив зі свого кліпу міні-фільм про подорож у космосі. Британський режисер Vaughan Arnell, який і зняв відео у павільйонах Universal Studios Hollywood, втілив зірку у новий та неочікуваний образ – Вільямс став справжнім космонавтом, що мчить між зірками назустріч ранковому сонцю. Ми вже мали змогу бачити роботи режисера на пісні Робі Вільямса «Angels», «Feel» та «Bodies». «Morning Sun» став третім синглом із восьмого студійного альбому зірки «Reality Killed The Video Star». Попередні сингли («Bodies» та «You Know Me») стали «срібними» - їх було продано понад 200 тис. копій кожен. «Morning Sun» було написано незадовго після смерті Майкла Джексона, аби вшанувати пам'ять померлої зірки, проте згодом Вільямс сказав, що пісню написали про нього самого. «Morning Sun» також зробили офіційним синглом благодійної події «Sport Relief», яка збирає кошти на допомогу найменш забезпеченим верствам населення Великобританії та найбідніших країн світу.

    Німецький рок-гурт Rammstein натомість спробував максимально захопити публіку масштабними сценічними спецефектами. У п’ятихвилинному відео на пісню «Ich Tu Dir Weh» відомий шведський кліп-мейкер Jonas Akerlund, який також є постановником концертів гурту, вмістив всі цікавинки живих виступів німецьких рокерів: там і спалахи вогню, і розряди електрики, а герої відео постають перед нами у нових та неочікуваних образах. Rammstein не зраджують своїй традиції шокувати публіку, проте цього разу вони це роблять витримано та красиво. Кліп на пісню репрезентували 21 грудня 2009 року. «Ich Tu Dir Weh» - другий сингл із шостого студійного альбому «Liebe ist für alle da». Реліз синглу відбувся у Європі 16 жовтня 2009 року, у Великобританії його репрезентували 19 жовтня, а наступного дня, 20 жовтня, - у США.

    Всесвітньовідомий американський поп-гурт Black Eyed Peas здивував всіх якісним та цікавим футуристичним відео одразу на два сингли зі свого нового альбому «The E.N.D.» («The Energy Never Dies») – «Imma Be» та «Rock That Body». Режисер Rich Lee пофантазував на тему майбутнього та зняв справжній 10-хвилинний короткометражний фільм-кліп - «Imma Be Rocking That Body». Герої відео намагаються врятуватись від злого робота, потрапляють у неймовірні пригоди та телепортуються до іншого міста. П’ятий студійний альбом Black Eyed Peas «The E.N.D.» музичні критики назвали одним із найуспішніших альбомів гурту, який дав світу одразу декілька хітів, що три тижні займали перші позиції музичного чарту Billboard Hot 100 - «Boom Boom Pow», «I Gotta Feeling» та «Imma Be». Світова прем’єра альбому відбулась 9 червня 2010 року. На сьогодні у світі продано 7 млн. примірників «The E.N.D.».

    Rihanna в свою чергу звернулась до минулого, а точніше до 80-х років ХХ сторіччя – її новий кліп «Rude Boy» молода американська режисерка Melina Matsoukas зняла у стилі поп-арт 80-х та ямайського стилю танців dancehall. Як зазначила сама співачка, нове «скажено-прикольне» відео на пісню «Rude Boy» зовсім не схоже на її попередні кліпи, в яких Rihanna часто має стримані та строгі образи. У новому відео багато яскравих кольорів, елементів етнічного ямайського одягу, рухів у стилі dancehall та цікаві африканські принти. «Rude Boy» - другий міжнародний сингл з нового альбому cпівачки Rihanna «Rated R». Авторами пісні стали Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Ester Dean, Makeba Riddick, Rob Swire та сама виконавиця. Продюсуванням синглу зайнялись норвезька рекордингова компанія «Stargate» та Rob Swire. Прем’єра відео відбулась на інтернет-ресурсі Vevo 10 лютого 2010 року. Всього за тиждень з дня появи відео у мережі Інтернет кліп на пісню «Rude Boy» встигли переглянути 2 млн. користувачів!

    Дивись найновіші ексклюзивні кліпи на улюбленому музичному телеканалі MTV Україна з 1 березня! Лише з MTV дізнавайся першим про новинки у світі музики!

    У разі використання матеріалів посилання на телеканал «MTV Україна» є обов’язковим.


    «MTV Україна» – українська версія найпопулярнішого у світі музичного-розважального телеканалу. Комерційна аудиторія - «14-32». Перший та єдиний міжнародний телеканал в Україні. Входить до всесвітньої телевізійної мережі MTV Networks, що належить медіа корпорації Viacom, та медіа групи «Інтер» («Інтер», НТН, К1, К2, «Ентер», «Ентер-фільм», «Мегаспорт», «MTV Україна» - найбільшої телевізійної групи по загальноукраїнській аудиторії*. Медіа група «Інтер» - телебачення для всієї родини. Генеральний директор «MTV Україна» - Костянтин Стрюков. www.mtv.ua (*Аудиторія 18+, вся Україна).

    U.A. Inter Media Group Limited заснована у 2005 році. Група володіє 61% акцій «Української незалежної ТВ-корпорації» (телеканал «Інтер»), 90% акцій «Кіно-ТВ» (телеканал «Ентер-фільм»), 90% «Музика-ТВ» («Ентер»), телеканалами К1, К2, «Мегаспорт», НТН, «MTV Україна» та іншими медіа активами. Директор компанії U.A. Inter Media Group Limited – Олена Хорошковська. Керівник медіа групи – Сергій Созановський. Медіа група є членом Європейської бізнес асоціації, а також Американської Торгівельної Палати в Україні. www.uaimg.com

    Источник: Прес-служба телеканала «MTV Україна»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.