Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Періс Хілтон шукає найкращого друга за допомогою MTV!


    23 февраля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Періс Хілтон шукає найкращого друга за допомогою MTV!Стеж за пригодами зіркової блондинки на телеканалі «MTV Україна» щосуботи та щонеділі о 13:00

    Поки суспільство жваво обговорює скандальну поведінку та кількість романів Періс Хілтон, вона впевнено крокує червоними доріжками та здобуває світову славу! Справжня королева реаліті-шоу, Періс може зробити подію з усього, чим вона займається. Наразі вона продовжує шукати свого справжнього друга! Щосуботи та щонеділі о 13.00 на телеканалі «MTV Україна» стеж за неймовірними подіями нового реаліті-шоу «Подружка для Періс Хілтон» («Paris Hilton`s British Best Friend»)!

    Дружбу Періс встигли зрадити Ніколь Річі, Брітні Спірс та переможниця першого сезону шоу «Подружка для Періс Хілтон» («My New BFF») рок-співачка Брітані Флікінгер. Проте Періс не втрачає сподівань знайти справжнього найкращого друга і цього разу вирушає до Великобританії! У Лондоні Періс Хілтон серед 12 яскравих молодих учасників спробує знайти близьку людину, яка зможе розділити з нею славу, успіх та вмітиме підтримати у складній ситуації.

    Одинадцять дівчат та один хлопець боротимуться за титул найкращого друга для Періс Хілтон, вони разом відпочиватимуть у найкращих клубах, виконуватимуть найнеймовірніші завдання, випробовуватимуть свою силу волі та виявлять себе зі всіх сторін. Стеж за тим, як суперники ділитимуться на маленькі клани, сваритимуться між собою, йтимуть на ризиковані кроки, аби здобути прихильність Періс.

    За досконалою гламурною зовнішністю Періс Хілтон ховається справжній психолог, що тонко відчуває людську душу. Вона вміло знаходить підхід до кожного з учасників та вміє дивувати їх новими ідеями! Усі випробування, через які проходитимуть молоді люди, допоможуть виявити, хто потрапив на шоу заради слави, а хто справді готовий заради Періс на все! Протягом кількох місяців Періс Хілтон познайомить кожного учасника зі своїм неймовірним світом слави, грошей та гламуру, допоможе їм удосконалитись, спробувати себе у ролі справжніх зірок та випробує їх на надійність – чи справді можна їм довіряти найпотаємніші думки?

    «Я навчу вас усього, що належить до мого світу. Я навчу вас багато працювати та круто відриватись», - сказала Періс Хілтон учасникам на початку шоу.

    Періс називає Лондон своїм другим домом і вважає, що англійки відрізняються від її американських подруг не лише акцентом, але й вмінням подавати себе. «Люди, яких я зустріла в Лондоні, повністю відрізняються від тих, з ким я звикла спілкуватись. В минулому мої подруги багато разів робили мені боляче: вони мене або використовували, або обговорювали позаочі. Я хочу знайти людину, на яку я зможу покластись, з ким мені буде весело проводити час у мене в Лос-Анджелесі чи тут, у Лондоні», - сказала Періс.

    Вона молода бізнес-леді, співачка, актриса і просто відома людина, яка досягає успіху у всіх своїх справах. Через її стиль життя дуже важко визначити, хто насправді щиро до неї ставиться, адже є багато людей, які заради слави та грошей здатні на все. «Справжнього друга важко знайти, тому я вигадала багато цікавих та важких випробувань, які допоможуть кожному учаснику якомога більше розкрити себе. Я повинна дізнатись, чому саме ці люди хочуть товаришувати зі мною: заради слави чи вони справді бачать в мені споріднену душу», - наголосила Періс.

    Відбір справді буде жорстким, адже Періс потрібні люди, що зможуть легко увійти до її світу та стати його повноцінною частиною. Протягом шоу на учасників чекає безліч зустрічей із дуже цікавими людьми, серед яких є навіть члени родини Хілтонів. Поринь у яскравий та неймовірний світ Періс Хілтон разом з «MTV Україна» щосуботи та щонеділі о 13.00!

    У разі використання матеріалів посилання на телеканал «MTV Україна» є обов’язковим.


    «MTV Україна» – українська версія найпопулярнішого у світі музичного-розважального телеканалу. Комерційна аудиторія - «14-32». Перший та єдиний міжнародний телеканал в Україні. Входить до всесвітньої телевізійної мережі MTV Networks, що належить медіа корпорації Viacom, та медіа групи «Інтер» («Інтер», НТН, К1, К2, «Ентер», «Ентер-фільм», «Мегаспорт», «MTV Україна» - найбільшої телевізійної групи по загальноукраїнській аудиторії*. Медіа група «Інтер» - телебачення для всієї родини. Генеральний директор «MTV Україна» - Костянтин Стрюков. www.mtv.ua (*Аудиторія 18+, вся Україна).

    U.A. Inter Media Group Limited заснована у 2005 році. Група володіє 61% акцій «Української незалежної ТВ-корпорації» (телеканал «Інтер»), 90% акцій «Кіно-ТВ» (телеканал «Ентер-фільм»), 90% «Музика-ТВ» («Ентер»), телеканалами К1, К2, «Мегаспорт», НТН, «MTV Україна» та іншими медіа активами. Директор компанії U.A. Inter Media Group Limited – Олена Хорошковська. Керівник медіа групи – Сергій Созановський. Медіа група є членом Європейської бізнес асоціації, а також Американської Торгівельної Палати в Україні. www.uaimg.com


    Источник - Пресс-служба телеканала «Интер»

    Источник: Прес-служба телеканала «MTV Україна»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.