Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Виробництвом «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» займатиметься Endemol Polska


    4 февраля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Проект «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» вироблятиме польський підрозділ компанії-правовласника формату - Endemol Polska. Цю інформацію ТК повідомили у прес-службі телеканалу.

    Раніше Media Business Reports з посиланням на власні джерела повідомляв про те, що виробництво проекту здійснюватиме польський продакшн.

    Як вже повідомляла ТК, нове ігрове шоу каналу створюватиметься за форматом Endemol - Deal or No Deal . Проект орієнтовно стартує у березні, а його зйомки мають розпочатись у лютому.

    У прес-службі ТРК «Україна» зазначили, що, обираючи продакшн канал провів «жорсткий тендер».

    «Бюджет зйомок шоу з Endemol - не вище, а навіть нижче, ніж пропозиції українських продакшнів. А враховуючи вимоги формату (площа павільйону не менше 1000 кв.м з робочою висотою 12 м), на момент проведення кастингу фактично жоден з українських продакшнів не зміг запропонувати таких майданчиків», - прокоментували ТК вибір партнера.

    За інформацією Media Business Reports, декілька років тому опціон на цей формат придбала «Студія Пілот». За словами директора продакшну Олександра Брикайла, цей формат тоді пропонувався і ТРК «Україна» і влітку минулого року навіть була досягнута попередня домовленість про виробництво. Однак ці домовленості не реалізувались і канал придбав формат напряму в Endemol.

    Також Media Business Reports повідомляв про те, що канал спільно з «Українською медійною групою» планує створити власну адаптацію формату Who wants to be a millionaire?. Однак у прес-службі «України» цю інформацію не підтвердили, зазначивши, що на сьогодні канал, по-перше, веде переговори щодо різних проектів. По-друге, канал поки не виробляє спільних проектів з УМГ.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.