Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Другий сезон детективу ICTV «По закону» може вийти українською


    1 февраля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    ICTV сподівається, що нові проекти - серіал «По закону» та шоу «Помилаандерсон» - візьмуть вищі показники за середню частку каналу і матимуть приблизно 10-12% за аудиторією 14-49 у містах з населенням «50 тис.+». Про такі плани телеканалу розповів генеральний директор каналу Олександр Богуцький.

    Як вже писала ТК, серіал «По закону» знятий Film.ua за хорватським форматом KRIM TIM 2 (K.T.2) стартує 9 лютого у слоті 22.00.

    За словами керівника кінокомпанії Віктора Мирського, якщо перший сезон серіалу буде успішним, то друга частина проекту може вийти українською мовою: «Каналу треба буде зовсім трішки доплатити, і ми зможемо вийти українською». На сьогодні знято понад 40 серій.

    Як розповів ТК пан Богуцький, бюджет серіалу «По закону» вищий за попередній детективний проект каналу «Богун. Адвокатські розслідування». Нагадаємо, у жовтні 2008 року канал прибрав з ефіру цей телесеріал. «Богуна» також знімали за міжнародним форматом - Lenssen & Partners. В середньому проект мав рейтинг 0,37% і частку 4,87% за загальнонаціональною панеллю GFK Ukraine; у містах «50 тисяч+» - 4,86%, аудиторія 14-49.

    «Ми показали серіал «Богун» повністю, але він не до такої міри успішний, щоб транслювати його багато разів. Це зовсім інший серіал, інші історії, інші герої, актори. Всі телевиробництва подібні, вони бувають успішними, а бувають і неуспішними. Той проект був не надто сильний, але це був перший український серіал. Для нашого другого серіалу ми подбали про кращий кастинг, про формат, і про те, щоб Film.ua в процесі підготовки серіалу побачив всі етапи виробництва. І, в принцип,і цей продукт має бути ще технологічнішим», - зазначив у коментарях ТК Олександр Богуцький.

    А от Віктор Мирський наголошує, що бюджет серіалу значно нижчий за вартість російського продукту: «Це ризик для каналу. Тому що зараз вони поставлять о 22 вечора дорогий для них продукт, але він конкуруватиме з продуктом, який коштує в 10 разів дорожче. Тому що інші канали покажуть російський серіал, якому бюджет серії становить 150 тисяч доларівя». При цьому пан Мирський сподівається продати цей продукт і на російський ринок. Права на ньогосеріал в Україні належать ICTV, а у світі - кінокомпанії.

    Ще один новий проект каналу, знятий спільно з Film.ua, інтелектуально-еротичне шоу «Помилаандерсон», на думку генерального директора каналу, має стати досить вдалим. «Наша перша програма точно буде дуже успішною. Тому що у нас дуже хороші герої, троє яскравих ведучих - Кузьма, Доманський, Джеджула. Далі Вірчис та Вірастюк, дві легенди: один найсильніший у світі, другий - володар суперпоясу з боксу», - розповів він.

    А от інформацію щодо зйомок 5 екшенів про війну пан Богуцький поки що не підтверджує, лише зазначає: «Все дуже залежить від сценарію. Поки що величезний конкурс сценаріїв, ідей».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.