Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Інтерв'ю з організаторами кастингів шоу "Суперзірка"


    31 января 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Катерина Кузнєцова, ведуча кастингів проекту "Суперзірка"

    - Катерино, навіщо, на твій погляд, стільки людей переживають глибокий стрес та проходять серйозне випробування на кастингах? Яка їхня мета?

    Інтерв'ю з організаторами кастингів шоу "Суперзірка"


    - Мотивація людей дуже різна. Дехто хоче просто засвітитися на телебаченні, декому потрібні гроші, а деякі кидають виклик своїм рідним, своєму оточенню і навіть самим собі. Вони хочуть довести, що мають усі дані, аби стати суперзірками. На жаль, не всі розуміють, що для цього треба змінити своє життя, серйозно займатися вокалом, працювати над зовнішністю та мати харизму. Але, підсумовуючи результати кастингів в Одесі і Сімферополі, можу сказати, що неординарні особистості є.

    Інтерв'ю з організаторами кастингів шоу "Суперзірка"


    - Чи вразив тебе хтось безпосередньо?

    - Безумовно, я маю власні симпатії, але співчуваю усім. Кожен з тих, хто прийшов на наші кастинги, смілива та амбітна людина, і вже за це можна поважати.

    - Що на твій погляд заважає учасникам?

    - Є дві головні проблеми – дехто занадто сумнівається в собі, інші, навпаки, занадто самовпевнені.

    - Катя, будь ласка, дай конкретні рекомендації людям, які і надалі приходитимуть на кастинги "Суперзірки" в Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові та Києві.

    - По-перше, не всі знають, що співати треба акапельно – це обов’язкове правило. По-друге, я бажаю більшої впевненості у власних силах, необхідно долати хвилювання – це дуже заважає. Я розумію, як це важко, коли не маєш досвіду виступів на сцені. Крім того, важливо обрати правильний репертуар, який найкращим чином розкриє ваші здібності. Слідом за ліричною піснею доцільно заспівати щось драйвове. Я визначила це як правило трьох "З" – запальний, зацікавлений, заразливий.

    Також я б хотіла відзначити дивовижну атмосферу, яка панує на конкурсі. Попри сильні емоції – прояви безмежного щастя і гіркого розчарування – тут немає агресивної конкуренції та ворожнечі. Це дивовижно! В очікуванні виходу на сцену, не знайомі люди починають разом імпровізувати. На майданчику триває безперервний творчий процес. Люди поєднуються в нові колективи – хтось грає на гітарі, хтось на акордеоні, хтось співає…

    Вадим Зак, виконавчий продюсер шоу "Суперзірка"

    - Вадиме, ви ведете передкастинги і дуже часто вам доводиться казати "ні". Ви не боїтеся за свою карму?

    - Я лише люблю чесність. Хочу, щоб були чесні зі мною, та й сам кажу правду. Випадки бувають різні. Наприклад, деякі учасники пишуть у анкеті, що їм 20 років, а в сусідній графі вказують, що вони 1972 року народження. Деякі дещо неадекватно оцінюють свій рівень. Завдання журі – всього лише чесно висловлювати свою думку. При цьому, мушу зазначити, що яскравих особистостей, саме особистостей, вистачає на кастингах і в Одесі, і в Сімферополі.

    Інтерв'ю з організаторами кастингів шоу "Суперзірка"


    - Чи є якась різниця між цими містами?

    - Безумовно. Скрізь свій колорит, але порівнювати дуже складно. Як, наприклад, не можна сказати, що краще – автомобіль чи мотоцикл.

    - Навіщо, на вашу думку, приходять люди?

    - По гроші – одиниці. В основному, це люди, які роблять перший крок до своєї мети – стати суперзіркою.

    На фото: виконавчий продюсер шоу "Суперзірка" Вадим Зак і креативний продюсер Вікторія Лєзіна-Масляна. Дуже втомилися - кастинг триває третю добу, але не втрачають надії знайти в Сімферополі того, хто гідний стати суперзіркою.

    Вікторія Лєзіна-Масляна, креативний продюсер шоу "Суперзірка"

    - Віко, у чому відмінність цього проекту від інших талант-шоу?

    - У нас немає ніяких обмежень. Кожен може самовиявлятися як завгодно. Головне, щоби був голос і бажання стати справжньою! суперзіркою. Не копіювати когось, не пародіювати, не наслідувати, а бути самим собою – справжнім, яскравим і цікавим. Ми хочемо нарешті дати Україні суперзірку, від якої буде "тащитися" вся країна!

    - На проекті працює велика команда?

    - Так. У нас багато людей, які безпосередньо займаються зйомкою. Є адміністративна група, є креативна, але у всіх чітко розписані обов'язки, кожен знає свою сферу відповідальності, без чого, власне, і неможливий такий чіткий, налагоджений графік роботи, тим більше на виїздах. У нас дуже дружній і злагоджений колектив, всі беруть участь у творчому процесі, всі пропонують прикольні ідеї, які ми беремо в розробку.


    - Які критерії відбору?

    - Ми вибираємо найяскравіших. За результатами кастингу буде відібрано Топ-100 найбільш неординарних і талановитих персонажів з усієї України. А ось хто стане суперзіркою – подивимося, адже є ще й елемент везіння, та, як показує практика, щастить найсильнішим.

    - Чи буде якийсь музичний продюсер? Ходять чутки, що далі до шоу приєднається Макс Фадєєв…

    - Наразі ми перебуваємо в переговорному процесі з кількома відомими продюсерами з Росії та України, але поки що говорити про якісь конкретні прізвища зарано.

    Нагадаємо, що наступний кастинг відбудеться в Дніпропетровську! Чекаємо вас 22-23 січня за адресою: вул. Лазаряна, 2, Будинок Культури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту.

    Зареєструватися на кастинг можна на сторінці superzirka.1plus1.tv, а також за телефоном: 0 800 500 386.

    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.


    Інтерв'ю з організаторами кастингів шоу "Суперзірка"

    Источник: Телеканал «1+1»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.