Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перші учасники шоу "Суперзірка" на "1+1" визначилися в Одесі


    31 января 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    9 та 10 січня в Одесі пройшов перший кастинг на участь у шоу "Суперзірка".  Спробувати свої сили у вокальному конкурсі прийшли 2000 осіб, найстаршому з яких уже виповнилося 92 роки.

    Перші учасники шоу "Суперзірка" на "1+1" визначилися в Одесі


    Долю виконавців у шоу вирішує компетентне журі у складі співака та продюсера дуету "Потап і Настя" Потапа, співачки та акторки Віри Брежнєвої та заслуженого мистецтвознавця України, проректора Київського інституту музики ім. Глієра Юрія Зільбермана.

    У столиці гумору суддів добряче звеселили. "Одеса є Одеса, - каже Віра Брежнєва. - Тут не бояться бути смішними і проявляти себе. Навіть якщо людина не володіє вокалом, вона не соромиться вийти на сцену. Нас цілий день веселили".

    Потап, окрім вокальних здібностей, оцінював також зовнішній вигляд конкурсантів та їхнє вміння поводитися на сцені. А Юрій Зільберман робив професійні зауваження щодо вокалу. "За перші кастинги ми побачили, що є якась свіжа кров, таланти, з якими можна працювати, - каже він. - Найважливіше - проект "Суперзірка" дозрів дуже вчасно, настав час для нового, для молоді, для нових очей, для юних сердець".

    Та оскільки більшість виконавців прийшли на конкурс не з власними номерами, а копіювали когось із популярних артистів, серед претендентів на участь у "Суперзірці" знайшлися й такі, що розгнівили журі. Наприклад, Віра Брежнєва категорично виступила проти дівчини, яка виконувала її пісню "Нірвана". А Потапа розлютив виступ парочки, що копіює його власний дует із Настею Каменських. Хоча повеселити інших суддів дуету "Міша та Оля" все ж таки вдалося.

    Єдиним, хто беззаперчено підкорив суддів проекту і заслужив одноголосне "так" на одеському кастингу, став Роман Глущенко, який виконав пісню Тома Джонса "Секс-бомб" "оксамитовим баритоном". Проте він – не єдиний, кому вдалося пройти цей відбірковий тур.
    Наступні етапи кастингу пройдуть у таких містах: Сімферополь – 14-15 січня, Дніпропетровськ – 22-23, Донецьк – 27-28, Харків – 31-1 лютого, Львів – 4-5. Завершиться кастинг відбірковими турами в столиці України 11-13 лютого.

    Переможця "Суперзірки" чекає чимала винагорода - 1 мільйон гривень!

    Зареєструватися на кастинг можна на сторінці superzirka.1plus1.tv, а також за телефоном: 0 800 500 386.

    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.



    Перші учасники шоу "Суперзірка" на "1+1" визначилися в Одесі

    Источник: Телеканал «1+1»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.