Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Прем’єра! Тільки на К1! «Скептик» - це інша думка. Можливо, не зовсім коректна, іноді брутальна, але інша!


28 января 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Прем’єра! Тільки на К1! «Скептик» - це інша думка. Можливо, не зовсім коректна, іноді брутальна, але інша!Дивіться у п’ятницю, 05 лютого, о 18:50 тільки на К1! За останні роки, якимось дивовижним чином нас привчили вірити усьому що кажуть або пишуть в ЗМІ. Сказали : Епідемія!- «ой, у нас епідемія»! Сказали: «Завтра кінець світу» - «Жах! Завтра кінець світу»! Усюди астрологи, екстрасенси, ворожки – усе, що якихось 10 років тому вважалося за дурниці, зараз - хіба що не офіційно визнана думка. Як це сталося?

Як сталося, що навіть не наукове, а просто нормальне, зважене відношення до світу, що нас оточує, стало немодним та напрочуд рідкісним?

Прем’єра! Тільки на К1! «Скептик» - це інша думка. Можливо, не зовсім коректна, іноді брутальна, але інша!


«Скептик» – це інша думка. Можливо не зовсім коректна, іноді навіть брутальна, але інша. Не потрібно приймати все сказане у програмі на віру, адже вона створена не для того, щоб розповісти істину, або захистити науку.

Основне завдання «Скептика» в тому, щоб глядачі відчули як змінюється відношення до світу якщо піддавати здоровому сумніву інформацію яка ллється на них нескінченним потоком.

Прем’єра! Тільки на К1! «Скептик» - це інша думка. Можливо, не зовсім коректна, іноді брутальна, але інша!


Тема першої програми напрочуд актуальна: політика.

Про що кажуть політики?

Вже кілька років вся країна із задоволенням спостерігає за політичними баталіями. У них в діло ідуть страшні слова та фрази, більшість з яких нормальній людині не зрозумілі. Якщо ви хочете знати хто гірший «демагог» або «популіст», що насправді таке політична партія, хто у нас «ліві», а хто «праві» дивіться «Скептик».

Зацікавлені? Не пропустіть! У п’ятницю, 05 лютого, о 18:50 на К1!

При использовании материала ссылка на К1 обязательна.


U.A. Inter Media Group Limited основана в 2005 году. Группа владеет 61% акций «Украинской независимой ТВ-корпорации» (телеканал «Интер»), 90% акций «Кино-ТВ» (телеканал «Энтер-Фильм»), 90% «Музыка-ТВ» («Энтер»), телеканалами НТН, К1, К2, «Мегаспорт», «MTV Украина» и другими медиаактивами. Директор компании U.A. Inter Media Group Limited – Елена Хорошковская. Руководитель медиагруппы - Сергей Созановский. Медиагруппа является членом Европейской Бизнес Ассоциации, а также Американской Торговой Палаты в Украине. www.uaimg.com

Источник: Пресс-служба телеканала «К1»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.