Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перші кроки «народних зірок»


    26 января 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Перші кроки «народних зірок»21 січня стартували кастинги другого сезону пісенного шоу «Народна зірка» каналу «Україна».

    Перший з них – у Києві – ознаменувався великою кількістю конкурсантів (майже 1000 осіб), участю знаменитостей та паломництвом студентів вищого музичного училища імені Глієра.

    Цього дня на Кіностудії Довженка зібралися представники різних професій, об’єднані однією мрією – спробувати себе на великій сцені. Тут були і водії, і вчителі, і студенти, і навіть банкір і стриптизер. Але понад усе стати зірками хочуть домогосподарки. Тим більше в них є відмінний приклад для наслідування – переможниця першого сезону Уляна Рудакова, яка, до речі, також приїхала на кастинг підтримати виконавців-початківців. За словами співачки, після закінчення шоу у грудні минулого року слава звалилася на неї з усіма наслідками – тепер дівчину впізнають на вулиці, просять автографи і буквально не дають проходу.

    Перші кроки «народних зірок»


    «Мій спосіб життя сильно змінився, - каже Уляна. – Раніше на першому місці були більше дім, родина. Зараз у мене з’явилися концерти, виїзди, творче життя, розвиток, і я цьому дуже рада і дуже вдячна ТРК «Україна» і проекту «Народна зірка».

    У цілому, на кастингу в Києві зібралися дуже різнопланові учасники. Тут був хлопець з академічним вокалом, який дивовижно виконав циганську пісню, але не потрапив до фіналу, оскільки, на думку журі кастингів на чолі з Максимом Паперником, режисером шоу, - перемкнутися на виконання популярної музики учаснику буде надзвичайно важко. Один з персонажів – працівник фабрики з пошиття головних уборів – зізнався, що бере участь у всіх кастингах на всіх телеканалах. Була жінка, що постала в образі Мерилін Монро. До речі, виступи, в яких пародіювалися відомі виконавці, не були схвально оцінені журі, адже мета проекту, за словами педагога з вокалу Наталії Медведєвої, - розкрити індивідуальність учасників, а не займатися «клонуванням».

    Перші кроки «народних зірок»


    Максим Паперник також дотримується такої точки зору: «Ви заходите і повинні за ці 15 секунд довести нам усім, що ви дійсно можете претендувати на звання «Народної зірки».

    Що стосується віку учасників, було багато молоді, зокрема – велика кількість конкурсантів, яким ще не виповнилося 18 років, але, в той же час, у кастингу взяли участь і немало виконавців солідного віку.

    Репертуар був дуже різноплановим, але найбільшою популярністю користувалися народні пісні та хіти Тіни Кароль. До речі, взяти участь у кастингу намагалися багато коле Тіни по училищу Глієра. Однак, оскільки мета проекту – розкрити вокальний талант учасників, які не є професійними виконавцями, студенти училища не були допущені до відбору.

    В цілому, за результатами першого дня журі кастингів, до складу якого увійшли художній керівник шоу Максим Паперник, музичний продюсер Сергій Грачов, педагоги з вокалу Наталія Медведєва та Марина Одольська, а також психолог Микола Бузов, обрало 13 виконавців, які продовжать боротьбу за можливість заспівати в дуеті з українською зіркою та візьмуть участь у фінальному кастингу в лютому.

    У вихідні також пройшли регіональні кастинги проекту «Народна зірка» у Дніпропетровську, Чернівцях, Кіровограді та Львові. Суддям довелося розділитися, оскільки проходило по два кастинги в один день.

    Так, Марина Одольська та Максим Паперник побували в Чернівцях і Львові, відібравши там для фінального кастингу 14 осіб. Серед найбільш яскравих представників – експресивна 55-річна виконавиця з вогненним волоссям і молода мати, яка нещодавно виписалася з пологового будинку.

    У цей час Наталія Медведєва та Сергій Грачов у Дніпропетровську та Кіровограді обрали 15 найталановитіших вокалістів, які продовжать боротьбу за участь у шоу. До речі, на кастинг у Дніпропетровську зібралася молодь з усієї області, а також сусідніх регіонів. Найстаршій виконавиці було лише 35 років. А ось на відборі в Кіровограді суддям пощастило почути дуже яскравий дует офіцерів МНС – жінки-пожежника і чоловіка-рятівника.

    Для всіх, хто ще не встиг взяти участь у кастингу проекту «Народна зірка», нагадуємо, що 30 січня пройдуть відбори в Одесі та Харкові, а 31 січня – в Донецьку та Сімферополі. Поспішайте стати знаменитими та заспівати в дуеті з зіркою. У тих же, хто не зможе взяти участь у кастингу в зазначених містах, також залишається шанс потрапити до шоу! Для цього необхідно взяти участь в он-лайн кастингу на сайті телеканалу «Україна» http://zirka.kanalukraina.tv/ua/casting/ - заповнити анкету та завантажити відео зі своїм виступом.

    Телефон гарячої лінії кастингу шоу «Народна зірка»: 0-800-50-19-61
    Сайт проекту: http://zirka.kanalukraina.tv/ua/
    Фан-сторінка: http://vkontakte.ru/club12435153


    Источник: Телерадиокомпания «Україна»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.