Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новини телеканалу ICTV


    20 января 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Новини телеканалу ICTVICTV ініціює екзит-пол у другому турі виборів Президента

    У другому турі виборів Президента України телеканал ICTV знову проведе власний екзит-пол. Підрядником дослідження виступить компанія «GFK NOP».

    – Ми задоволені роботою «GFK» і точністю результатів екзит-полу першого туру виборів, – розповідає керівник департаменту маркетингу, комунікацій і аудиторій Орест Білоскурський. – З упевненістю можемо сказати, що наша методика виявилась найкращою і найточнішою. Максимальна розбіжність становить 0,82 пункту. З-поміж усіх екзит-полів ми виявилися найближчими до результатів ЦВК. Про що свідчить результат дослідження:

    Новини телеканалу ICTV


    Результати екзит-полу другого туру виборів буде оголошено 7 лютого о 20:00 ексклюзивно в ефірі ICTV.

    Новини телеканалу ICTV


    Під час оголошення результатів екзит-полу першого туру виборів – 17 січня – телеканал ICTV став лідером інформаційно-політичного мовлення. Частка слоту з 20:00 до 20:10 за аудиторією 14-49, міста, 50+ сягнула 15, 87%.

    Детальніше: exitpoll.ictv.ua


    «Під зливою куль»: життя розвідників в ефірі ICTV

    Новини телеканалу ICTV


    З 1 лютого на каналі ICTV розпочинається показ чотирисерійної воєнної драми «Під зливою куль». Перед глядачами розгорнеться історія життя молодих радянських розвідників часів Великої Вітчизняної війни.

    Розвідзагін молодшого лейтенанта Безфамільного дуже поважають старші офіцери. Передусім, сам лейтенант, у минулому безпритульний, відомий своїми відчайдушними витівками. Крім того, всі знають, яким складним і неймовірним не було б завдання, цього хлопця «жодна куля не візьме».

    Та й бійці в загоні Безфамільного як на підбір. Вони швидко притерлися, потоваришували і розуміють один одного з півслова. Тому їм і довіряють найскладніші та найнебезпечніші завдання. Їм доведеться налагоджувати зв’язки з підпіллям, боротися з дискредитацією радянських солдатів на визволених територіях і навіть рятувати генеральських дітей…

    «Під зливою куль» — це телеверсія відомих російських фільмів про війну «Протистояння» та «Секретна зброя з розширеним сюжетом та новими героями. Режисер стрічки Віталій Воробйов вже мав досвід зйомок подібних фільмів. Однак саме «Під зливою куль» — найвдаліша його спроба. І не дивно, адже до роботи над стрічкою Воробйов залучив природженого «солдата» на екрані Кирила Плетньова, відомого за картинами «Диверсант» та «Штрафбат».

    Сам Кирило Плетньов в армії ніколи не служив, а на зйомках серіалу вжитися в образ лейтенанта радянської розвідки йому допомагав воєнний консультант Євген Сакуров. Усі трюки актор виконував самотужки, що, звісно, не могло не відбитися на реалістичності історії. Армійську кінокар’єру Плетньова можуть простежити самі телеглядачі: від молодшого сержанта в «Солдатах» актор дослужився до молодшого лейтенанта в «Під зливою куль». І, найімовірніше, це не останнє його підвищення, адже Кирила часто запрошують грати в воєнних драмах.

    А от чи буде й надалі зніматися в воєнних стрічках виконавиця ролі медсестри Каті Тетяна Арнтгольц, невідомо. Власне, воєнна тема – особлива для акторки, тому що її дід помер на початку війни, а бабуся пережила всі жахи німецьких таборів. Саме тому до створення свого екранного образу Тетяна підійшла дуже ретельно. Вона спеціально побувала в лікарні, розмовляла з медиками, вчилася правильно тримати шприц, накладати пов’язки і спілкуватися з хворими. У підсумку медсестра у її виконанні виглядає дуже природно.

    «Під зливою куль» спрямований показати не стільки реалістичність жахіть того часу, а, швидше, передати атмосферу звичайного людського життя, яке має продовжуватися навіть тоді, коли навколо війна.

    Режисер: Віталій Воробйов
    У ролях: Кирило Плетньов, Олексій Ільїн, Іван Моховиков, Тетяна Арнтгольц.

    Дивіться воєнну драму «Під зливою куль» на ICTV з 1 лютого, з понеділка по четвер, о 21:00.

    Під зливою куль


    Источник: Пресс-служба телеканала "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.