Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ICTV запустить інформаційний марафон в день виборів


    12 января 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    17 січня телеканал ICTV запустить інформаційний марафон із висвітлення президентських виборів 2010 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Проект відстежуватиме хід голосування на виборчих дільницях в Україні і за кордоном (у Росії, Сполучених Штатах, європейських країнах і т.д.).

    Щогодини на каналі виходитимуть експрес-випуски (5 хв.) програми новин «Факти-Вибори». Плануються прямі включення із Центрвиборчкому, штабів кандидатів, з київських дільниць, де голосуватимуть перші особи країни; виходитимуть спеціальні репортажі з детальним описом особливостей цьогорічної виборчої кампанії.

    «Було прийнято рішення подавати стільки інформації, скільки потрібно глядачам. Тому ми змістили акценти: більше саме корисної інформації, ніж думок та оцінок експертів. Нині готується дуже багато різних матеріалів на виборчу тематику: про закон "Про вибори Президента", про відкріпні талони тощо», - цитує прес-служба головного редактора інформаційної служби Олена Фроляк

    Спеціальний спільний випуск програм «Факти» і «Свободи слова», який розпочнеться о 19:40, вестиме Олена Фроляк та Андрій Куликов. Гості разом із ведучими аналізуватимуть та обговорюватимуть інформацію, яка надходитиме у студію. В ефірі каналу з'являться кандидати у Президенти України, експерти, соціологи, народні депутати та журналісти.

    Одразу після завершення голосування, о 20:00 в прямому ефірі будуть оприлюднені результати власного екзит-полу ICTV. 18 січня о 6:45 вийдуть «Факти» з оперативною інформацією з ЦВК. Окрім цього важлива інформація дня також висвітлюватиметься в «рухомому рядку» на екрані до останньої хвилини телемарафону.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.