Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Тимошенко обіцяє прийти на «Шустер live» з камерами


    25 декабря 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    На ефір програми «Шустер live» сьогодні, 25 грудня, прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко обіцяє прийти у супроводі телеоператорів, фоторепортерів і журналістів.

    «Прем`єр-міністр має намір прийти на прямий ефір для того, щоб мати можливість провести професійну дискусію з іншими кандидатами у Президенти», - сказала прес-секретар прем`єр-міністра України Марина Сорока. І наголосила: «Я не виключаю, що будуть телекамери, фоторепортери і журналісти».

    Як сказав ТК телеведучий Савік Шустер, інших заяв, крім тої, яку студію розіслала учора, він робити не буде.

    Нагадаємо, ідеться про заяву, що студія сподівається на формат програми «Шустер live» з трьома лідерами - Ющенком, Тимошенко та Януковичем.

    «Ми готові надати для такої програми будь-який зручний для кандидатів час і день, при умові письмової згоди та призначення відповідальних осіб від кожного з гостей», - ішлося у релізі компанії, з наголосом на важливості такого формату для суспільства.

    На запитання ТК, чи він пустить прем`єр-міністра, якщо та приїде до нього з камерами, Савік відповів: «Так, пущу. Це ж некоректно - не пускати».

    Як повідомляла «Телекритика», студія «Шустер live» отримала пропозицію від кандидата в президенти Юлії Тимошенко на участь в ефірі з іншим кандидатом в Президенти - Віктором Януковичем, який було проанонсовано на 25 грудня. За інформацією прес-служби продакшну, в ефірі пані Тимошенко «фактично відмовили».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.